Libnet.ro
UNICEF

21:45

MUGUR ISARESCU, GUVERNATORUL BNR: Nu vom avea inflatie galopanta, pentru ca tara are banca centrala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MUGUR ISARESCU, GUVERNATORUL BNR: Nu vom avea inflatie galopanta, pentru ca tara are banca centrala

Inflatia aferenta lunii iunie este posibil sa coboare sub 4%, conform datelor pe care Banca Nationala le are din piata, a declarat, ieri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de Agerpres. Oficialul a mentionat: Inflatie galopanta nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu: in Romania nu vom avea inflatie galopanta. S-ar putea sa aveti, peste o saptamana, o surpriza placuta

Mugur Isarescu, renumit miercuri guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, pentru a saselea mandat, a declarat joi ca in Romania nu vom avea o inflatie galopanta, iar in iunie s-ar putea ca inflatia sa scada sub 4%.

Mugur Isarescu: Inflatie galopanta nu va fi in Romania. S-ar putea sa aveti peste o saptamana o surpriza placuta

Mugur Isarescu a anuntat ca este posibil ca inflatia pe luna iunie sa coboare sub 4%. Guvernatorul BNR a dat asigurari ca in Romania nu va fi inflatie galopanta. Inflatia galopanta presupune o crestere.

MUGUR ISARESCU: IRCC nu este corelat cu perspectiva de inflatie

Indicele de referinta pentru creditele consumatorilor IRCC) nu este corelat cu perspectiva de inflatie, insa ROBOR-ul era mai apropiat de aceasta perspectiva, a declarat, ieri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa.

Isarescu: S-ar putea sa aveti o surpriza placuta peste o saptamana si sa vedeti ca inflatia in luna iunie coboara sub 4%

Inflatie galopanta n. red. , inflata galopanta este atunci cand preturile cresc cu peste 10%) nu va fi in Romania, pentru ca suntem si noi aici. Aceasta declaratie este mai mult decat un angajament, este o subliniere a faptului ca tara are o Banca Centrala. Dar, intr-un mediu tumultuos, discutiile pot sa alunece in directia aceasta. , a spus joi Guvernatorul BNR. Banca Centrala isi face datoria in Romania si nu vom avea inflatie galopanta catusi de putin. Dupa cate vedeti, noi discutam de jumatati de procent sau de un procent. Iar acum, daca ar fi sa spun ceva conform datelor pe care le avem noi din piata, s-ar putea sa aveti peste o saptamana o surpriza placuta, adica inflatia in luna iunie sa coboare sub 4%, a mai adaugat Isarescu.

CANDIDATII LA CONDUCEREA BNR, AUDIATI DE COMISIILE PARLAMENTARE Mugur Isarescu, reales in functia de guvernator BNR

ACTUALIZARE Sedinta s-a incheiat, raportul fiind inaintat spre vot plenului Parlamentului. ----- * ACTUALIZARE Ionut Dumitru a fost votat de trei parlamentari. ----- * ACTUALIZARE Balint Csabo, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa si Dan Radu Rusanu, Virgiliu Stoenescu sunt noii membri ai CA al BNR, votati in comisiile reunite din camera Deputatilor si Senat. ----- * ACTUALIZARE Florin Georgescu, in unanimitate, a fost reales prim-viceguvernator. ----- * ACTUALIZARE Mugur Isarescu a fost votat in unanimitate pentru functia de Guvernator al BNR ----- * ACTUALIZARE incepe votul ----- * ACTUALIZARE - incepe audierea lui Ionut Dumitru, inscris pe lista de candidati, dar care, desi initial sustinut de PNL, nu mai are sustinere politica. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Eu nu cred ca ne apropiem cu pasi repezi de o criza ----- *ACTUALIZARE - Isarescu, despre repatrierea aurului: Rezerva este rezerva, nu este investitie. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Trebuie sa fim consecventi, sa fim coerenti si sa avem continuitate in politici. ----- *ACTUALIZARE - Convergenta si trecerea la moneda euro in acest mandat este un proces complex si cu multe capcane, apreciaza guvernatorul. ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Se spune ca atunci cand o banca intra in gura presei, atunci ea are sanse reduse de supravietuire. De aceea trebuie sa pastram discretia cu privire la sistemul bancar ----- *ACTUALIZARE - BNR are operatiuni comerciale limitate, a adaugat seful BNR, evidentiind ca banca centrala are si rol de supraveghere a sistemului bancar ----- *ACTUALIZARE - Isarescu: Lucram cu orice guvern pe care il da tara ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Noua conducere va urmari stabilitatea preturilor si o crestere economica de durata, sustenabila. ----- *ACTUALIZARE - Mugur Isarescu: Vom merge pe aplicarea legii, pe indeplinirea mandatului BNR, dar si pe indeplinirea programului stabilit cu Guvernul ----- *ACTUALIZARE - Audierile au inceput ----- *ACTUALIZARE - Guvernatorul Mugur Isarescu a venit la sedinta. Audierile trebuie sa inceapa. ----- Candidatii pentru noul Consiliu de Administratie CA) al Bancii Nationale a Romaniei BNR) urmeaza sa fie audiati, astazi, in Parlament.

Mugur Isarescu, marturisire la inceputul noului mandat la BNR. Ce se va intampla cu inflatia

Inflatia in luna iunie este posibil sa coboare sub 4%, conform datelor pe care Banca Nationala le are din piata, a declarat, joi, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa. Inflatie.

Mugur Isarescu: BNR are mandatul de a pregati intrarea Romaniei in zona euro

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a declarat miercuri, dupa ce Parlamentul a numit, in sedinta comuna, membrii noului Consiliu de Administratie al BNR, ca acesta are inclusiv mandatul de a.

PARLAMENT. Mugur Isarescu a obtinut inca un mandat in fruntea BNR

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a primit votul plenului reunit al celor doua Camere, pentru un nou.

AVIZATI, IERI, IN UNANIMITATE, IN COMISIILE DE BUGET, Sefii BNR primesc, astazi, votul final Mugur Isarescu - ultimul sau mandat nu a fost ultimul

Isarescu: Nu cred ca ne apropiem cu pasi repezi de o criza * Guvernatorul BNR: As vota o lege sa aducem aurul in tara sa il vada toata lumea, dupa care sa il ducem inapoi Noii sefi ai Bancii Nationale a Romaniei in mare parte fosta conducere) urmeaza sa primeasca, astazi, votul final de la Parlament, dupa ce, ieri, au fost avizati in unanimitate de comisiile de buget din Camera Deputatilor si Senat.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )