Libnet.ro
UNICEF

21:15

Scandal intre Daniel Zamfir si Mugur Isarescu, in Parlament: Noi facem regulile, noi punem intrebarile si dumneavoastra raspundeti / Sa va spun ce este ROBOR, ca sa stiti despre ce discutam (VIDEO)

B1 B1,
Scandal intre Daniel Zamfir si Mugur Isarescu, in Parlament: Noi facem regulile, noi punem intrebarile si dumneavoastra raspundeti / Sa va spun ce este ROBOR, ca sa stiti despre ce discutam (VIDEO)

Schimb dur de replici in Parlament intre senatorul Daniel Zamfir si guvernatorul BNR Mugur Isarescu in cadrul audierilor din comisii. Va asiguram ca si alte teme de interes merita atentia si vom fi dezba. continuă pe B1

IESIRE FARA PRECEDENT A GUVERNATORULUI BNR MUGUR ISARESCU: Nu este damf de Valcov in raportul privind parcursul nostru catre zona euro

Convocat de senatorul Zamfir, Mugur Isarescu merge astazi la Comisia Economica din Senat * Isarescu: Valcov nu citeste rapoartele BNR, ci doar ce scriu Piperea si Isar * BNR cere ferm ruperea in totalitate a taxei pe activele bancare de indicele ROBOR Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a avut, ieri, o iesire fara precedent, in care a raspuns dur declaratiilor facute in ultima vreme de Darius Valcov, consilierul premierului, cu privire la ROBOR si la atributiile bancii centrale.

Daniel Zamfir, IRONIC la adresa lui Isarescu: Romania sub teroare bancara si La pescuit de fraieri

Ironii maxime intre Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu,si Presedintele Comisiei economice, Daniel Zamfir,marti, in timpul audierilor din Parlament. Dupa ce Isarescu a spus ca economistilor cel.

Plictiseala pe datorie: Prezentatoarea Realitatea TV Denise Rifai, suprinsa cum isi aranja coafura in timpul disputei din Parlament dintre Mugur Isarescu si Daniel Zamfir (VIDEO)

Audierea membrilor Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei, in frunte cu guvernatorul Mugur Isarescu,in Parlament nu este un subiect de interes pentru toti.

Gestul senatorului Daniel Zamfir, la finalul audierii lui Mugur Isarescu. Mi-ati facut un cadou cu oina. Vreau si eu sa va fac unul

Daniel Zamfir, senator ALDE si presedinte al Comisiei economice, i-a oferitdoua carti, impachetate in hartie si cu fundita, la finalul audierii, guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Mi-ati facut.

Daniel Zamfir, dupa audierea lui Mugur Isarescu: BNR intervine in calcularea cursului ROBOR

Senatorul ALDE Daniel Zamfir, presedintele Comisiei economice din Senat, a declarat marti ca discutiile de la audierea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu , i-au intarit convingerea ca banca centrala intervine in calcularea ROBOR.

Ponta, despre Daniel Zamfir: Daca avea o treaba golanul ala cu Isarescu era OK, dar a fost toata conducerea BNR. A fost atac golanesc, huliganic!

Victor Ponta a declarat ca discutia dintre mai multi parlamentari, in frunte cu senatorul ALDE Daniel Zamfir, si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a fost, de fapt, un atac golanesc, huliganic la.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu - audiat, astazi, in Senat

ACTUALIZARE 14:23 Sedinta comisiilor reunite s-a incheiat. --- * ACTUALIZARE 14:22 Aveam asteptari ca domnul Isarescu sa puna la masa pe toata lumea - legislativ, executiv. - ca sa puna pe picioare economia, a conchis Daniel Zamfir, care i-a oferit doua carti Guvernatorului BNR.

Mircea Badea, reactie dupa declaratiile lui Mugur Isarescu: A fost nervos. Maine se duce gurul finantelor in Parlament

Mircea Badea a avut o prima reactie dupa declaratiile acide ale lui Mugur Isarescu. Am vazut ca Isarescu a fost nervos si a facut un fel de pamflet. Astept cu interes sa vad ce se va intampla.

Mugur Isarescu, critici dure pentru PSD-ALDE pentru OUG 114: Ne leaga de maini! Noi, la un atac al leului, majoram dobanzile si ce facem, omoram bancile?

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a criticat in termeni duri in timpul audierii din comisiile Senatului ordonanta de urgenta 114, cunoscuta pentru taxa pe lacomie impusa bancilor, adoptata de catre Guvern la.

Mugur Isarescu la audierea din Senat: ROBOR este o intelegere intre banci - LIVE VIDEO

Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), va participa, marti, alaturi de intreg Consiliul de Administratie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programata pentru data de 12.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )