Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alerta pentru clientii unei banci din Romania! Cum au fost atacati de hackeri

Antena3 Antena3,
Alerta pentru clientii unei banci din Romania! Cum au fost atacati de hackeri

O noua frauda ii tinteste pe clientii bancii din Romania, Bancpost. Mai multi romani au primit mailuri care pareau ca provin de la aceasta banca, insa erau trimise de hackeri, scrie. continuă pe Antena3

Banca Transilvania lanseaza prima bratara contactless din Romania, care functioneaza pe post de card bancar

Banca Transilvania lanseaza, in premiera pe piata din Romania, bratara contactless BT, care poate inlocui cardul la plata cumparaturilor. Aceasta ofera acces la contul curent in lei deschis la BT si posibilitatea de a plati contactless, indiferent de.

ASF deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) deruleaza un test de stres la peste 100 de fonduri de investitii din Romania, pentru a evidentia eventualele vulnerabilitati existente pentru aceste entitati, atat la nivel individual micro-prudential), cat si la nivel sectorial, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.

EXCLUSIV Cat de grava era intentia ANAF de a colecta in masa toate datele romanilor care plateau cu cardul - pozitia Asociatiei de Plati Electronice din Romania

Senzitivitatea datelor de card, stocarea acestor date de catre ANAF fara a se lua in calcul cerintele tehnnice, de securitate sau proceduri de acces a personalului la aceste date, precum si solicitarea acestor informatii in masa comparativ cu acelasi demers realizat in prezent la cerere, dar care este conditionat fie de un act fundamentat in cadrul ANAF fie de un mandat de la judecator, sunt cele cele trei probleme majore de care nu tinea cont proiectul Finantelor/Fiscului de a colecta toate datele romanilor care plateau cu cardul prin POS-uri, arata pentru HotNews. ro Asociatia de Plati Electronice din Romania APERO). Citeste si: Scandalul monitorizarii datelor celor care platesc cu cardul: Avocatul Biris in 2014: 'Cum le stocheaza? Cum le folosesc? Cat costa asta? Cat si mai ales cum ajuta la combaterea evaziunii?/Secretarul de stat Biris in 2016: 'Scandalul' pare a fi degeaba. Secretul bancar nu mai exista de ani buni in tara noastra.

5 manastiri din Romania pe care merita sa le vizitezi in concediul acesta

Daca nu ti-ai facut inca planuri pentru concediul din aceasta vara, iti propunem cateva destinatii inedite: 5 manastiri din Romania 1. Manastirea Cozia Hram:Sfanta Treime Sfanta Manastire Cozia este situata in nordul.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Mai multi tineri francezi fac curatenie intr-un sat din Romania: Localnicii se uita lung si rad

Mai multi tineri francezi au venit in Romania la invitatia unei tinere care studiaza peste hotare, pentru a le da o lectie locuitorilor dintr-un sat mehedintean. Timp de doua saptamani, pa.

Clipe de cosmar pentru parintele unei fetite de 14 ani, agresata sexual in lift. Ce a urmat dupa ce barbatul l-a gasit pe agresor

Un tata din Zalau a trecut prin clipe de cosmar dupa ce fiica lui a fost agresata sexual in scara blocului in care locuiesc. Copila de 14 ani se intorcea acasa, dupa o plimbare cu catelul.

Un barbat a pus 1.000 de euro sub stergatorul unei masini din Deva. Urmarea e halucinanta

Un tanar de 24 de ani, din Hunedoara, a luat teapa prin metoda Accidentul. El a fost sunat si convins ca trebuie sa plateasca o mie de euro pentru a-si salva o ruda implicata intr-un.

Mesajul sfasietor al unei victime din Colectiv. Si o poza care doare. Lumea a renuntat sa mai lupte pentru insanatosirea noastra

La noua luni de la tragedia din Colectiv, supravietuitorii continua sa lupte pentru refacere. Si un sentiment amar e tot mai prezent in sufletul lor. 9 luni mai tarziu, o pereche de aripi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )