Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cea mai ampla operatiune antihackeri din istoria Rusiei: 18 persoane arestate pentru ca au furat peste 25 de milioane de dolari din conturi

Adevărul Adevărul,
Cea mai ampla operatiune antihackeri din istoria Rusiei: 18 persoane arestate pentru ca au furat peste 25 de milioane de dolari din conturi

Serviciul de securitate rus FSB a anuntat miercuri ca a ajutat la arestarea membrii unei bande de hackeri care au furat 1,7 miliarde de ruble 25,42 de milioane de dolari) din conturile institutiilor financiare, relateaza Reuters. Bloomberg noteaza este vorba de cea mai ampla operatiune anti-hackeri din istoria Rusiei. continuă pe Adevărul

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Regizorul Corneliu Porumboiu, cea mai are finantare CNC

Proiectul Gomera, regia si scenariul - Corneliu Porumboiu, a obtinut cea mai mare finantare la concursul organizat de Centrul National al Cinematografiei, la sectiunea Fictiune lungmetraj, si anume 2. 240 de lei. Rezultatele concursului au fost postate marti pe site-ul CNC.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

Rata somajului in Germania a fost cea mai redusa in luna mai. Cate locuri de munca au fost create

Rata somajului in Germania a fost cea mai redusa in luna mai, chiar daca a patruns un numar urias de refugiati in tara, in ultimul an. in Germania, un copil din sapte.

FOTO. Cine este si cum traieste cea mai tanara miliardara din lume

Cea mai tanara miliardara din lume este norvegiana Alexandra Andresen, care la doar 19 ani are o avere de 1,2 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de revista Forbes, scrie The Independent.

Radu Jude a castigat cea mai mare finantare la concursul de scenarii CNC pentru scenariul filmului Pentru asta te-ai nascut. Lista completa a castigatorilor

Proiectul scenariului lui Radu Jude, Pentru asta te-ai nascut, a castigat, la sectiunea de lungmetraje, cea mai mare finantare la Concursul Centrului National al Cinemarografiei CNC): suma de2. 500 de lei, se anunta pe site-ul institutiei.

Care este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie instant din lume, arata un studiu care a vizat utilizatorii de Android, in 187 de tari.

Nunta din hangar, cu invitati picati din cer. Cum si-a planuit un fost pilot Tarom cea mai importanta petrecere din viata

Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importanta petrecere din viata in hangarul aerodrumului din localitatea aradeana Siria. Petrecerea prin care Stefan Sabau 35 de ani) si-a celebrat casatoria cu Ina Pricop 34 de ani) s-a desfasurat in interiorul halei care adaposteste, de regula, avioanele de mici dimensiuni ale pasionatilor de zbor din Arad.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Tot ce trebuie sa stii despre cea mai restrictiva Lege antitutun de pana acum din Moldova, care intra maine in vigoare

Marti, 31 mai, intra in vigoare mai multe prevederi din cea mai restrictiva Lege antifumat pe care a avut-o vreodata R. Moldova. Coordonatorul de programe la Centrul de analize si politici in sanatate CPAS), Ghenadie Turcanu, spune ca legea data se deosebeste de cea precedenta nu doar prin restrictii impuse fumatorilor, ci si prin masuri organizationale pe care trebuie sa le indeplineasca patronii si proprietarii de spatii publice inchise.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )