Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal major pe Wall Street: Hackeri rusi ar fi furat informatii din serverele Dow Jones inainte ca acestea sa devina publice

Hotnews Hotnews,
 Scandal major pe Wall Street: Hackeri rusi ar fi furat informatii din serverele Dow Jones inainte ca acestea sa devina publice

Un grup de hackeri rusi au patruns in serverele companiei Dow Jones - detinatoarea Wall Street Journal si a altor publicatii - si au furat informatii de tranzactionare inainte ca acestea sa devina publice, au declarat Bloomberg patru persoane informate despre incident. continuă pe Hotnews

Hackeri rusi s-au infiltrat in serverele companiei Dow Jones

Un grup de hackeri rusi s-au infiltrat in serverele companiei Dow Jones - detinatoarea Wall Street Journal si a altor publicatii - si au furat informatii de tranzactionare inainte ca acestea sa devina publice, au declarat pentru Bloomberg patru persoane informate despre incident.

Fondatorii brandului de bere artizanala Zaganu vin la WALL-STREET 360: ce planuri au pentru 2016

Alexandru Geamanu stanga) si Laurentiu Banescu dreapta) au inceput afacerea Zaganu in 2013, cand au lansat pe piata primele sortimente de bere artizanala. Intre timp, berea neconventionala a ajuns in zeci de locatii si chiar in supermarket-uri.

Ambitia unor tineri de 26 ani: Vrem sa ajungem cu Noah cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial

Ruben Perju si Iosif Harasemiuc, doi tineri antreprenori in varsta de 26 de ani, despre care Wall-Street. ro a scris anterior , vor sa-si transforme afacerea in cel mai luxos brand de ceasuri de mana din lemn la nivel mondial. Ce planuri au pentru a.

Wall Street inchide intr-o usoara crestere, confirmand optimismul investitorilor

Wall Street a inchis in crestere usoara sesiunea de vineri, in ciuda castigurilor corporative si a indicatorilor contrastanti, confirmand optimismul investitorilor: Dow Jones a castigat 0,43%, iar Nasdaq 0,34%.

Wall Street a inchis in urcare

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in urcare.

BURGER VAN: Profil de antreprenor creativ. Cu ce probleme se confrunta un business care vinde burgeri? (02:36)

Alexandru Manole, fondatorul Burger Van, discuta in primul material video publicat de WALL-STREET. RO dedicat antreprenorilor creativi detalii despre cum a creat aceasta afacere, un food truck de succes din Bucuresti.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

O noua sesiune linistita pe Wall Street, incheiata in usoara scadere

Wall Street a inchis marti in scaderea usoara o sesiune linistita de tranzactionare, asteptand noile rezultate anuntate de companii pentru a se decide daca continua sau nu trendul de recuperare din prima parte a lunii octombrie: Dow Jones a scazut cu 0,29% iar Nasdaq cu 0,87%, relateaza AFP.

Alexandros Motors relanseaza brandul auto Great Wall in Romania si deschide un showroom in Bucuresti

Alexandros Motors , divizia auto a Alexandrion Grup Romania, relanseaza brandul auto Great Wall pe piata din Romania si deschide un showroom in Bucuresti, reteaua de dealeri si service fiind in plina expansiune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )