Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fondul Proprietatea: Cea mai neagra zi din istoria guvernantei corporative in Romania/ Majoritatea parlamentara decide inlocuirea managementului profesionist in companiile de stat cu numirile politice

Hotnews Hotnews,
 Fondul Proprietatea: Cea mai neagra zi din istoria guvernantei corporative in Romania/ Majoritatea parlamentara decide inlocuirea managementului profesionist in companiile de stat cu numirile politice

Fondul Proprietatea este consternat de adoptarea, miercuri, de catre Camera Deputatilor a unor amendamente la OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, care excepteaza peste 100 de companii de stat de la aplicarea acestei legi, golind-o practic de continut si facand-o inaplicabila. Printre companiile exceptate, dintre care unele sunt listate pe bursa, se numara unele dintre cele mai valoroase intreprinderi de stat din Romania: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucuresti, Romgaz, Transelectrica, Administratia Porturilor Maritime SA Constantasi CE Oltenia, se arata intr-un mesaj extrem de dur transmis de catre conducerea Fondului Proprietatea. continuă pe Hotnews

Fondul Proprietatea cere presedintelui reexaminarea legii privind guvernanta corporativa: Cea mai neagra zi din istoria guvernantei corporative in Romania

Fondul Proprietatea sustine ca ordonanta privind guvernanta corporativa a fost golita practic de continut si a fost facuta inaplicabila, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat miercuri amendamente care excepteaza peste 100 de companii de stat de la aplicarea acestei legi. in acest context, Fondul cere presedintelui reexaminarea legii.

Solstitiul de iarna 2017. Cea mai scurta zi din an. Tot ce trebuie sa stii despre solstitiul de iarna din 21 decembrie

Solstitiul de iarna reprezinta ziua cea mai scurta si noaptea cea mai lunga. Ca in fiecare an, acesta are loc pe data de 21 decembrie. Solstitiul de iarna, la fel ca cel de vara si echinoctiile de.

Polonia a inaugurat cea mai mare unitate energetica pe baza de carbune din Europa

Grupul energetic polonez Enea a inaugurat marti, la centrala electrica de la Kozienice, o unitate pe baza de carbune cu o capacitate de 1. 075 Megawati, cea mai mare din Europa potrivit companiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Fondul Proprietatea, reactie dura despre mutilarea legislatiei privind guvernarea corporativa: Un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de modul in care coalitia guvernamentala se afla pe o cale clara de a ingropa legislatia privind guvernanta corporativa, se arata intr-un punct de vedere transmis redactiei. Daca acest proces legislativ va continua fara intrerupere, un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat din tara, mai transmite Fondul Proprietatea.

Fondul Proprietatea: Un nou val de baieti destepti vor ajunge sa controleze cele mai valoroase companii de stat

Reprezentantii Fondul Proprietatea FP) se declara ingrijorati de modificarea amendamentelor la OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, si subliniaza ca acestea vor trimite Romania intr-o noua epoca de aur a baietilor destepti.

Fondul Proprietatea ii cere lui Iohannis sa retrimita in Parlament legea care a desfiintat guvernanta corporativa in companiile de stat

Fondul Proprietatea FP) a facut un apel public catre Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, de a trimite inapoi in Parlament spre reexaminare legea aprobata ieri de Camera Deputatilor , care pune cele mai importante companii de stat din Romania pe.

Hidroelectrica si Fondul Proprietatea vor sa se dea reciproc in judecata

Producatorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, vrea sa isi dea in judecata actionarul minoritar, Fondul Proprietatea FP), pe care il acuza ca a lasat compania fara conducere executiva dar si ca i-a adus grave prejudicii de imagine prin comunicatele denigratoare la adresa directoratului societatii.

Hidroelectrica si Fondul Proprietatea ameninta ca se vor da reciproc in judecata

Compania Hidroelectrica ameninta ca isi va da in judecata actionarul minoritar, Fondul Proprietatea FP), pe care il acuza ca a lasat societatea fara conducere executiva, dar si ca i-a adus grave prejudicii de imagine prin comunicatele denigratoare la adresa directoratului societatii, potrivit convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor AGA) producatorului de energie.

Transferuri cu 1% din actiunile Fondul Proprietatea

Prima sedinta de tranzactioare a saptamanii a iesit in evidenta prin transferurile realizate pe piata regular cu titlurile Fondul Proprietatea FP), simbol pe care au fost realizate tranzactii in valoare de 86,13 milioane de lei.

Fondul Proprietatea vrea sa rascumpere 12,9% din actiuni, prin oferta publica

Fondul Proprietatea FP) a anuntat, vineri, ca a depus spre aprobare, la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), o solicitare de avizare a unei oferte publice de cumparare a actiunilor proprii, de pana la 1. 000 de actiuni atat sub forma de actiuni, cat si de GDR-uri) de la actionarii sai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )