Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea contesta demiterea Oanei Truta din Consiliul Hidroelectrica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea contesta demiterea Oanei Truta din Consiliul Hidroelectrica

Fondul Proprietatea FP) a declansat actiuni legale impotriva hotararii actionarilor Hidroelectrica care au aprobat actiunea in justitie impotriva Oanei Truta si, implicit, revocarea acesteia din Consiliul de Supraveghere al producatorului de energie. continuă pe Wall-Street Ro

Actiunile intreprinse de Ministerul Energiei la data de 31 august 2017 sunt nefondate si abuzive

Reprezentantii Fondului Proprietatea FP) isi exprima indignarea totala fata de eliminarea Oanei Truta din Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica la data de 31 august 2017 si considera ca actiunile intreprinse de Ministerul Energiei sunt nefondate si abuzive, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Fondul Proprietatea acuza abuzuri din partea Ministerului Energiei la Hidroelectrica

Fondul Proprietatea isi exprima indignarea totala fata de eliminarea Oanei Truta, reprezentantul sau in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, de catre Ministerul Energiei, considerand ca a fost o decizie nefondata si abuziva. In cadrul Adunarii Generale a Actionarilor Hidroelectrica din 31 august 2017, Ministerul Energiei, reprezentand statul roman ca actionar majoritar al Hidroelectrica, si-a aprobat propria propunere de atragere a raspunderii Oanei Truta, membra a Consiliului de Supraveghere Hidroelectrica. Aceasta situatie a declansat automat revocarea Oanei Truta din functia de membru al Consiliului, informeaza Fondul Proprietatea, care este actionar minoritar al Hidroelectrica.

Fondul Proprietatea denunta o actiune nefondata si abuziva a Ministerului Energiei la AGA Hidroelectrica

Fondul Proprietatea acuza ca, la Adunarea Generala a Actionarilor Hidroelectrica din data de 31 august, Ministerul Energiei, reprezentand statul roman ca actionar majoritar al companiei, si-a aprobat propria propunere de atragere a raspunderii Oanei Truta, membra a Consiliului de Supraveghere Hidroelectrica.

Ministerul Energiei a demis reprezentantul Fondul Proprietatea din board-ul Hidroelectrica

Ministerul Energiei a hotarat sa o demita la finalul saptamanii trecute pe Oana Truta, reprezentantul Fondul Proprietatea FP) in Consiliul de Supraveghere CS) al Hidroelectrica. Decizia vine ca urmare a unei dispute de durata intre cei doi actionari.

Fondul Proprietatea critica noua conducere a Nuclearelectrica

Numirea lui Cosmin Ghita ca nou director general interimar la Nuclearelectrica, dar si a unor noi membri provizorii in Consiliul de Administratie este criticata de Fondul Proprietatea, al doilea actionar, ca marime, la producatorul de energie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )