Libnet.ro
UNICEF

10:45

Hidrocentrala Vidraru va fi retehnologizata cu cel putin 80 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Hidrocentrala Vidraru va fi retehnologizata cu cel putin 80 de milioane de euro

Hidroelectrica a reluat licitatia publica internationala pentru proiectul de Retehnologizare al Amenajarii Hidroenergetice Vidraru, ofertele urmand sa fie depuse la data de 5 mai 2018. in urma lucrarilor durata de viata a hidrocentralei va fi prelungita cu cel putin 30 de ani. continuă pe Adevărul

Aeroporturi Bucuresti organizeaza doua licitatii, in valoare totala de 3,2 milioane euro, fara TVA

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB), care administreaza cele doua aeroporturi ale Capitalei, vrea sa achizitioneze doua autospeciale PSI de interventie rapida si asistenta la aeronava, precum si servicii de intretinere si reparatii pentru sistemele de detectare a explozibililor din dotarea companiei, prin doua licitatii separate, cu o valoare totala de 3,2 milioane euro, fara TVA.

Atentat in nord-estul Nigeriei. Cel putin 19 persoane au fost ucise si 70 au fost ranite

Trei kamikaze s-au aruncat in aer intr-o piata de peste din Konduga, in nord-estul Nigeriei, ucigand cel putin 19 persoane, intr-un atentat imputat Boko Haram, au anuntat sambata militiile locale care.

Cel putin 10 persoane au fost date disparute in urma unei avalanse produse in Alpii elvetieni

Cel putin 10 persoane au fost date disparute in urma unei avalanse ce s-a produs in Alpii elvetieni, relateaza focus. de citand politia elvetiana.

Hidroelectrica: Licitatie de circa 80 de milioane de euro pentru retehnologizarea amenajarii hidroenergetice Vidraru

Hidroelectrica a lansat licitatia publica internationala pentru proiectul de retehnologizare al amenajarii hidroenergetice Vidraru. Valoarea estimata a contractului ce urmeaza a fi atribuit ca urmare a derularii procedurii de achizitie publica se ridica la 78. 045 Euro fara TVA), la care se pot adauga maximum 1. 000 euro cheltuieli neprevazute, informeaza compania printr-un comunicat.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 5,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 25,5 milioane de lei 5,47 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior de 14,1 milioane de euro 66,1 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 14,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 66,1 milioane de lei 14,1 milioane de euro), in scadere fata de rulajul inregistrat anterior 14,2 milioane de euro 66,5 milioane de lei).

C and W a fost implicata in tranzactii imobiliare de peste 300 milioane euro in 2017

Cushman and Wakefield a fost implicata in 2017 in tranzactii cu active imobiliare din Romania cu o valoare de peste 300 de milioane de euro, reprezentand 30% dintr-un volum investitional de aproape un miliard de euro, se arata intr-un comunicat al companiei, remis astazi Redactiei.

Loto 6/49: Castigatorul premiului de 2 milioane euro este din Iasi si are 60 de ani

Castigatorul premiului de 2 milioane de euro la extragerea 6/49 din 11 februarie este din Iasi, are .

3 milioane euro pentru primul Centru de Formare Profesionala Integrata din Romania. Unde se va construi

Primul centru de formare profesionala integrata din Romania va costa aproximativ trei milioane de euro, iar investitia se va face cu bani europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )