Libnet.ro
UNICEF

22:15

Hidroelectrica si Fondul Proprietatea vor sa se dea reciproc in judecata

Adevărul Adevărul,
Hidroelectrica si Fondul Proprietatea vor sa se dea reciproc in judecata

Producatorul de energie Hidroelectrica, una din cele mai profitabile companii de stat, vrea sa isi dea in judecata actionarul minoritar, Fondul Proprietatea FP), pe care il acuza ca a lasat compania fara conducere executiva dar si ca i-a adus grave prejudicii de imagine prin comunicatele denigratoare la adresa directoratului societatii. continuă pe Adevărul

Hidroelectrica si Fondul Proprietatea ameninta ca se vor da reciproc in judecata

Compania Hidroelectrica ameninta ca isi va da in judecata actionarul minoritar, Fondul Proprietatea FP), pe care il acuza ca a lasat societatea fara conducere executiva, dar si ca i-a adus grave prejudicii de imagine prin comunicatele denigratoare la adresa directoratului societatii, potrivit convocatorului Adunarii Generale a Actionarilor AGA) producatorului de energie.

Fondul Proprietatea: Un nou val de baieti destepti vor ajunge sa controleze cele mai valoroase companii de stat

Reprezentantii Fondul Proprietatea FP) se declara ingrijorati de modificarea amendamentelor la OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, si subliniaza ca acestea vor trimite Romania intr-o noua epoca de aur a baietilor destepti.

Fondul Proprietatea, reactie dura despre mutilarea legislatiei privind guvernarea corporativa: Un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat

Fondul Proprietatea se arata ingrijorat de modul in care coalitia guvernamentala se afla pe o cale clara de a ingropa legislatia privind guvernanta corporativa, se arata intr-un punct de vedere transmis redactiei. Daca acest proces legislativ va continua fara intrerupere, un nou val de baieti destepti, prieteni ai coalitiei de guvernare, va ajunge sa controleze unele dintre cele mai valoroase companii de stat din tara, mai transmite Fondul Proprietatea.

Transferuri cu 1% din actiunile Fondul Proprietatea

Prima sedinta de tranzactioare a saptamanii a iesit in evidenta prin transferurile realizate pe piata regular cu titlurile Fondul Proprietatea FP), simbol pe care au fost realizate tranzactii in valoare de 86,13 milioane de lei.

Fondul Proprietatea vrea sa rascumpere 12,9% din actiuni, prin oferta publica

Fondul Proprietatea FP) a anuntat, vineri, ca a depus spre aprobare, la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), o solicitare de avizare a unei oferte publice de cumparare a actiunilor proprii, de pana la 1. 000 de actiuni atat sub forma de actiuni, cat si de GDR-uri) de la actionarii sai.

Fondul Proprietatea a trimis spre aprobare la ASF o oferta publica de cumparare a actiunilor proprii

Franklin Templeton Investment, in calitatea sa de Administrator de Investitii Administratorul de Investitii) al Fondul Proprietatea FP) a anuntat ca o solicitare de avizare a unei oferte publice de cumparare a actiunilor proprii, in legatura cu cel de-al noualea program de rascumparare, a fost depusa astazi spre aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), potrivit unui comunicat de presa remis Burse de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )