Libnet.ro
UNICEF

05:30

Investitie de 200 de milioane de euro care se va duce pe apa Jiului. Doua asociatii au blocat definitiv constructia unor hidrocentrale pe acest rau

Adevărul Adevărul,
Investitie de 200 de milioane de euro care se va duce pe apa Jiului. Doua asociatii au blocat definitiv constructia unor hidrocentrale pe acest rau

O investitie de peste 200 de milioane de euro a statului roman se va duce pe apa Jiului. Asta pentru ca doua organizatii de mediu au reusit sa anuleze definitiv in justitie autorizatiile de constructie pentru doua hidrocentrale aproape finalizate ale Hidroelectrica amplasate pe raul Jiu. continuă pe Adevărul

PNL si USR o cheama pe Firea la raport. Ciprian Ciucu: Bucurestenii sa-i cunoasca pe cei 24 de directori carora Firea le-a pus in brate 200 de milioane de euro

PNL si USR au convocat o sedinta a extraordinara a Consiliului General in 22 ianuarie 2018, in care solicita informari cu privire la cele 22 de companii si doua regii din subordinea Primariei Capitalei PMB). Noile firme infiintate de majoritatea PSD-ALDE au primit doar in 2017 circa 200 de milioane de euro, peste 20% din bugetul PMB, arata Ciprian Ciucu, consilier general PMB.

2,2 milioane euro, atribuiti prin negociere pentru intretinerea sistemului IT de cadastru

ANCPI vrea sa atribuie, prin negociere, contractul de intretinere a sistemului de cadastru si carte funciara. Contractul pentru mentenanta sistemului are o durata de 4 ani si o valoare de 2,2 milioane euro, potrivit datelor publicate in SEAP. Upgrade-ul acestui sistem a fost facut, pentru 10 milioane euro, de o firma detinuta de Sebastian Ghita.

93,7 milioane euro pentru finantarea Start Up Nation

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul MDRAPFE, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Start Up Nation: Ministerul Fondurilor UE anunta 93,7 milioane euro. Ce categorii de firme vor putea beneficia

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman AM POCU), din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, a semnat trei contracte de finantare, in valoare totala de aproximativ 93,7 milioane euro, in cadrul apelului de proiecte de tip noncompetitiv Romania Start Up Nation, editia 2017, a anuntat, joi, MDRAPFE, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

POR: Apeluri de proiecte in valoare de 96,4 milioane euro, pentru iluminat public

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional AM POR) din Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) a lansat astazi trei apeluri de proiecte, in valoare totala de aproximativ 96,4 milioane euro, pentru cresterea eficientei energetice in iluminatul public.

Comisia Europeana a rambursat 664 milioane euro

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a anuntat astazi ca, in prima saptamana a lunii ianuarie, a primit suma de 664 milioane euro, ce reprezinta rambursarea de la Comisia Europeana, in contul cheltuielilor efectuate de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), in perioada 16 octombrie - 30 noiembrie 2017, pentru acordarea avansului aferent campaniei 2017 din platile directe finantate din FEGA Fondul European de Garantare Agricola).

Contract in valoare estimata la peste 2,2 milioane de euro: Agentia de Cadastru vrea sa atribuie, prin negociere, mentenanta pentru 4 ani a sistemului IT de cadastru si carte funciara

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) vrea sa cumpere, prin procedura negocierii, servicii de mentenanta software corectiva si evolutiva) pentru sistemul IT de cadastru si publicitate imobiliara e-Terra, acord-cadru care va fi incheiat pe 4 ani si care are o valoare estimata de peste 10,4 milioane lei fara TVA), potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. E-Terra este un sistem IT de importanta nationala prin care este gestionata intreaga activitate de cadastru si inregistrare a proprietatii din Romania, se arata in documentatia ANCPI. Nota: Teamnet International, fosta firma a urmaritului penal Sebastian Ghita, a castigat prin licitatie, la sfarsitul anului 2014, un contract de aproape 10 milioane euro pentru upgrade-ul acestui sistem IT al Agentiei de Cadastru.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,5 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53,5 milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat joi 53 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 11,4 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a treia sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 53 milioane de lei 11,4 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat marti 36,21 milioane de lei).

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8,1 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv a doua sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 37,7 milioane de lei 8,1 milioane de euro), in crestere fata de rulajul inregistrat luni 36,21 milioane de lei).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )