Libnet.ro
UNICEF

01:05

Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

B1 B1,
Plata defalcata a TVA, aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania

Plata defalcata a TVA este aplicata de doar doua dintre cele mai mari 100 de companii din Romania, potrivit datelor care au fost centralizate de Profit. ro. Cele doua companii sunt Hidroelectrica si. continuă pe B1

Subiectele zilei: Viktor Orban il vrea aliat pe Dragnea in razboiul cu UE; Noi inregistrari audio care dovedesc haosul interventiei de la Colectiv; Firma Tel Drum nu a optat pentru plata defalcata a TVA, impusa de Dragnea si guvernarea sa

Se infiinteaza institutia Procurorului European. In cazurile de condamnare, se vor confisca banii furati din buzunarele noastre. Parlamentul European a aprobat, joi, infiintarea institutiei Procurorul European. In aceasta institutie, care se va axa pe fraudele cu banii. De ce nu vor americanii sa renunte la arme. Majoritatea americanilor sunt in favoarea controlului armelor, dar republicanii refuza sa-i ia in seama. Orice masura impotriva dreptului de a detine arma va intampina obstacole juridice: o propunere de limitare a munitiei din magazinele de arme.

Copiii uneia dintre cele mai apreciate artiste nu suporta sa o auda cantand (FOTO)

Are concerte peste concerte, piesele ei sunt pe radio si sunt ascultate de fani de pretutindeni si este considerata una dintre cele mai apreciate cantarete, insa tocmai persoanele cele mai dragi sunt de.

Ambasada SUA din Turcia suspenda acordarea vizelor. Lira turceasca scade in urma tensiunilor dintre cele doua tari

Ambasada Statelor Unite din Turcia a anuntat ca va suspenda serviciul de vize, dupa ce unul dintre angajatii misiunii diplomatice americane a fost retinut saptamana trecuta de autoritatile de la Ankara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )