Libnet.ro
UNICEF

20:30

Toma Petcu, ministrul Energiei: Hidroelectrica va fi listata la bursa

Antena3 Antena3,
Toma Petcu, ministrul Energiei: Hidroelectrica va fi listata la bursa

Hidroelectrica va fi listata la bursa, probabil, anul viitor, in acest moment proiectul de listare fiind in dezbatere publica, a declarat, luni, ministrul Energiei, Toma Petcu, in cadrul unei. continuă pe Antena3

Listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, vom vorbi despre listarea popriu-zisa probabil in 2018

Ministrul Energiei, Toma Petcu a declarat, in cadrul conferintei Live Business organizata de Economica. net, ca listarea la bursa a Hidroelectrica se afla inca in dezbatere publica, adaugand ca listarea propiu-zisa este preconizata anul viitor.

Ministrul energiei: Vom vorbi despre listarea propriu-zisa a Hidroelectrica in 2018

Ministrul energiei, Toma Petcu, sustine ca listarea Hidroelectrica pe bursa ar putea avea loc anul viitor. Deocamdata, proiectul pentru listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, astfel ca vom vorbi despre listarea popriu-zisa probabil in 2018, a declarat, luni, Toma Petcu, in cadrul unei conferinte Live Business.

Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro.

UPDATE Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro pentru patru grupuri a cate 100 MW.

Ministrul energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation, cea mai mare companie de energie din Israel, pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS.

Ministrul Energiei: Romgaz isi poate finanta investitiile din profit

Romgaz, companie angrenata in realizarea gazoductului AGRI, unul dintre cele mai mari proiecte energetice europene, va avea suficienti bani sa deruleze investitiile, chiar si dupa ce va plati statului dividendele speciale, considera ministrul Energiei, Toma Petcu, precizand ca profitul pe care-l va avea compania in acest an ii va permite acest lucru.

Comoara gasita in Romania. Ministrul Energiei: Este cea mai mare descoperire

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declaragt ca zacamantul de la Caragele este cea mai mare descoperire de hidrocarburi a statului roman din ultimii 30 de ani. Doar acest zacamant, care urmeaza .

Petcu: Hidroelectrica ar putea fi listata la bursa in 2018

Proiectul pentru listarea la bursa a Hidroelectrica este in dezbatere publica, a spus luni ministrul Energiei, Toma Petcu, sugerand ca listarea se va produce, cel mai probabil, in 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )