LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Cand neurostiintele intalnesc mediul de business. Creierul oamenilor de afaceri e diferit de cel al celorlalti. Au alte retele neuronale antrenate (neurochirurg)
 • Nimeni nu poate arata care e diferenta fizica dintre creierul unui om de afaceri si unul normal, dar am avut pacienti din lumea oamenilor de afaceri si am realizat ca sunt niste oameni cu un set de aptitudini foarte diferit de aptitudinile celorlalti. Si nu ma refer la faptul ca stiu sa faca bani. Sincer, in ce ma priveste, prefer sa am pacienti...
  Hotnews.ro Actualitate - 14 Mai, 15:26

  Citeste articolul complet:
  Cand neurostiintele intalnesc mediul de business. Creierul oamenilor de afaceri e diferit de cel al celorlalti. Au alte retele neuronale antrenate (neurochirurg)


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.362 sec.