Libnet.ro
UNICEF

10:15

SONDAJ Leul continua sa se deprecieze n fata euro. Va afecteaza?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Leul continua sa se deprecieze n fata euro. Va afecteaza?

Leul continua sa se deprecieze in fata euro si e mai probabil ca aceasta depreciere sa continue in viitorul apropiat, decat sa se intareasca moneda nationala, conform unor analisti. Sondaj HotNews. ro: Va afecteaza evolutia leului in raport cu euro?. continuă pe Hotnews

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme n 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, la Riga, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria. Pentru a se intampla acest lucru, Bulgaria ar trebui sa primeasca in vara unda verde pentru intrarea in ERM II, mecanismul ratelor de schimb, scrie Standart, citat de Rador.

Bulgaria va adera la zona euro cel mai devreme in 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, ieri, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria, informeaza BTA.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )