Libnet.ro
UNICEF

11:15

ASF infiinteaza InsurTech Hub pentru sustinerea inovatiei tehnologice in asigurari

Adevărul Adevărul,
ASF infiinteaza InsurTech Hub pentru sustinerea inovatiei tehnologice in asigurari

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis constituirea unui grup de lucru - InsurTech Hub care are ca principal scop sustinerea inovatiei tehnologice in domeniul asigurarilor. continuă pe Adevărul

Autoritatea de Supraveghere Financiara infiinteaza InsurTech Hub

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a decis constituirea unui grup de lucru, InsurTech Hub, care are ca principal scop sustinerea inovatiei tehnologice in domeniul asigurarilor.

Forum INTACT Media Group: Mecanisme pentru sustinerea competitivitatii companiilor energo-intensive din industria romaneasca

INTACT Media Group organizeaza marti, 24 aprilie 2018, la Palatul Parlamentului, forumul MECANISME PENTRU SUSTINEREA COMPETITIVITATII COMPANIILOR ENERGO-INTENSIVE DIN INDUSTRIA.

Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale

PSD a decis sa organizeze un mare miting pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat, astazi, presedintele partidului, Liviu Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National, informeaza News. ro.

Liviu Dragnea anunta un miting de amploare al PSD pentru sustinerea familiei traditionale(VIDEO)

Liviu Dragnea a anutat luni, la finalul sedintei ComitetruluI Executiv al PSD, ca social-democratii au luat decizia de a organiza un miting de amploare pentru sustinerea familiei traditionale. Cea mai.

Dragnea anunta un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale

PSD va organiza, la Bucuresti, un miting foarte mare pentru sustinerea familiei traditionale, a anuntat luni presedintele Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv. Seful PSD a sustinut ca nu doreste sa existe niciun echivoc privind pozitia partidului pe acest subiect in conditiile in care social-democratii avansasera ideea referendumului pentru luna mai.

Liviu Dragnea pregateste un miting urias pentru sustinerea familiei traditionale

Social-democratii reuniti in sedinta Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare in cursul lunii mai. Acesta va avea ca tema sustinerea familiei traditionale, scrie Digi24 .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )