Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finantare totala de 150.000 de euro pentru 5 proiecte care rezolva probleme sociale

Hotnews Hotnews,
 Finantare totala de 150.000 de euro pentru 5 proiecte care rezolva probleme sociale

Cinci organizatii care au propus solutii de impact pentru provocarile incarcate pe platforma Social Challenges Innovation Platform, proiect finantat de Uniunea Europeana prin Programul de Cercetare si Inovare Horizon 2020, au castigat finantare de cate 30. 000 de euro fiecare si mentorat timp de 6 luni din partea Impact Hub Bucharest. continuă pe Hotnews

Banca Mondiala a aprobat o finantare de 400 de milioane de euro pentru Romania

Banca Mondiala a anuntat ca a aprobat suma de 400 milioane de euro, care va fi acordata Romaniei pentru gestiunea riscurilor de dezastre naturale.

Tara unde se ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie

Italia ofera subventii de 10 miliarde de euro pentru a ajunge la 1 milion de masini electrice in circulatie. Partidul Cinci Stele, care formeaza guvernul alaturi de Liga, a introdus in programul de guvernare.

Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor, si Scutaru, fost consilier prezidential, achitati n dosarul n care erau acuzati ca au primit sute de mii de euro pentru campania electorala a PNL din 2008

Dan Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si fostul consilier prezidential George Scutaru au fost achitati de instanta suprema, in dosarul in care sunt acuzati ca au primit 250. 000 de euro, respectiv 170. 000 de euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008 a liberalilor, transmite Mediafax.

Motreanu (fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor) si Scutaru (fost consilier prezidential) achitati n dosarul n care erau acuzati ca au primit sute de mii de euro pentru campania electorala a PNL din 2008

Dan Motreanu, fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si fostul consilier prezidential George Scutaru au fost achitati de instanta suprema, in dosarul in care sunt acuzati ca au primit 250. 000 de euro, respectiv 170. 000 de euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008 a liberalilor, transmite Mediafax.

VIDEO Nick Kyrgios, amendat cu 15.000 de euro pentru un gest obscen facut la turneul de la Queen's

Tenismenul australian Nick Kyrgios, locul 19 ATP, a fost amendat cu suma de 15. 000 de euro pentru un gest obscen facut in timpul unui meci disputat la turneul de la Queen's Club, care a avut loc saptamana trecuta, informeaza agentia Belga, citata de lesoir. be.

Fonduri europene 2018: 14,3 milioane Euro pentru formare profesionala si antreprenoriala a managerilor din firmele mari. Ghidul solicitantului

Managerii si angajatii din departamentele de resurse umane din companiile mari vor putea urma cursuri de pregatire profesionala si antreprenoriala, in cadrul unor proiecte derulate de firmele respective, pentru care s-a pus la bataie un buget total de 14,3 milioane de euro, cofinantat din Politca de coeziune a Uniunii Europene. Ministerul Fondurilor Europene a anuntat data de depunere a proiectelor.

Proiect: Fonduri de la stat pentru firme care investesc minimum 3 milioane Euro n Romnia. Descarca modelul de plan de investitii

Firmele private care fac o investitie de cel putin 3 milioane de euro in Romania vor putea primi ajutoare de stat intre 10% si 50% din investitie, printr-o schema care va fi relansata in 2018, a informat marti Ministerul Finantelor Publice. Pe anul 2018, schema ar putea beneficia de un buget total de 1,8 miliarde de lei aproximativ 390 de milioane de euro). Viitorul model de plan de investitii poate fi vizualizat in prezentarea de ma finalul articolului.

Factura de 360.000 de euro pentru expulzarea unui refugiat din Germania. Poate Merkel sa tina piept anti-imigrationistilor, la summitul de la Bruxelles?

Dupa o deportare nereusita, politia germana descinde intr-un lagar de prima asistenta, din Ellwangen. Politistii sunt amenintati de 150 de refugiati si se retrag. Operatiunea de proportii se incheie cu mai multe arestari. Deportarea solicitantului de azil respins are loc dupa trei zile, iar costurile operatiunii de la finele lunii aprilie se ridica la 360. 000 de euro. Acesta e doar un exemplu pe care politicienii anti-imigrationisti din Germania isi sprijina discursul. Iar in acest context fierbinte in tara sa, Angela Merkel trebuie sa faca fata unei provocari si mai mari, summitul UE pe teme de migratie, care a inceput joi la Bruxelles.

Vesti bune pentru cei care sufera de diabet zaharat. Ministerul Sanatatii lanseaza un nou proiect dedicat lor

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica, miercuri, proiectul de Hotarare de Guvern pentru modificarea anexei la HG nr. 155/2017 privind aprobarea programelor nationale de sanatate pentru anii 2017 si.

Echipa Romniei a obtinut 5 medalii de aur si o medalie de bronz la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori care a avut loc n perioada 19-24 iunie, n Rodos, Grecia

In perioada 19 - 24 iunie 2018 s-a desfasurat in Rodos, Grecia, a 22-a Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori JBMO 2018). JBMO este o competitie anuala la care participa elevi care au varsta sub 15 ani si jumatate in ziua concursului). JBMO contribuie la sustinerea si dezvoltarea elevilor cu aptitudini deosebite la matematica din tarile participante.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )