Libnet.ro
UNICEF

12:00

Preturile gazelor naturale a crescut vertiginos dupa explozia de la cel mai mare hub din Austria

B1 B1,
Preturile gazelor naturale a crescut vertiginos dupa explozia de la cel mai mare hub din Austria

O explozie puternica a avut loc vineri la cel mai mare terminal de gaze naturale situat la Baumgarten, in estul Austriei. Acest eveniment a creat o adevarata unda de soc in Europa, numeroase. continuă pe B1

Explozia de la Baumgarten arunca in aer preturile gazelor din Europa

Preturile gazelor naturale din Europa au urcat la cele mai mari niveluri din ultimii ani din cauza exploziei de la terminalul de la Baumgarten, Austria, cel mai mare soc fiind resimtit de Marea Britanie, potrivit Bloomberg.

Italia declara stare de urgenta dupa explozia de la terminalul de gaze din Austria

ACTUALIZARE 15:45 Gazprom redirectioneaza fluxul de gaze spre Europa in urma exploziei Subsidiara care se ocupa de exportul gazelor naturale de la Gazprom a precizat ca lucreaza la redirectionarea fluxului de gaze, afectat de explozia hub-ului de gaze detinut de OMV la Baumgarten, Austria, potrivit Bloomberg. ------ Italia va declara starea de urgenta cu privire la livrarile de energie, dupa explozia de la terminalul de gaze de la Baumgarten, estul Austriei, a declarat astazi ministrul italian al Industriei, Carlo Calenda, potrivit Reuters.

Pretul la gazele naturale atinge maximul ultimilor patru ani pe bursa londoneza, dupa explozia de la terminalul austriac Baumgarten

Explozia care a avut loc marti la terminalul Baumgarten din Austria a provocat o majorare cu peste 20% a pretului la gaze naturale pe bursa din Londra, pentru a atinge maximul ultimilor patru ani, potrivit Bloomberg.

Europa este in alerta dupa explozia din Austria care a dus la sistarea livrarilor de gaze

O explozie puternica a avut loc marti dimineata la cel mai important hub de gaze din Europa situat la Baumgarten in estul Austriei. O persoana a murit, iar cel putin 21 au fost ranite, conform bilantului pr.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )