Libnet.ro
UNICEF

11:45

BRD este partener in schemele de granturi de 1 milion de euro pentru IMM-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD este partener in schemele de granturi de 1 milion de euro pentru IMM-uri

BRD Groupe Societe Generale a incheiat o conventie de colaborare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA) pentru implementarea schemei de ajutor de stat prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr. 1302020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile in contextul crizei COVID-19, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Granturi de un miliard de euro pentru IMM-uri, PFA si ONG-uri: ce oferta are BRD pentru creditele punte

BRD Groupe Societe Generale a incheiat o conventie de colaborare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA) pentru implementarea schemei de ajutor de stat prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr. 1302020 privind unele masuri pentru.

Printul William aloca 55 de milioane de euro pentru un premiu de mediu, asemanator cu Nobelurile

Printul William al Marii Britanii aloca 55 de milioane de euro pentru un nou premiu pentru mediu, asemanator premiilor Nobel, in incercarea de a gasi solutii la unele dintre cele mai presante provocari pentru planeta, conform Digi24.

Ajutoarele de stat de max. 150.000 Euro pentru IMM: Cele 5 zile de foc. Descarca proiectul de procedura

Ministerul Economiei a publicat, luni, o forma avansata a Procedurii de implementare a masurii 2 - ajutoarele de stat de cate 2. 000 de euro pentru firme mici si mijlocii IMM) si anumite ONG-uri. Printre prevederi se numara perioada scurta de solicitare a banilor, dar si posibilitatea beneficiarului de a-si asigura aportul propriu din credit bancar de la banca partenera cu care alege sa lucreze.

EXCLUSIV Suma fabuloasa pe care o plateste Adrian Mutu drept pensie alimentara celor trei copii din casniciile anterioare. Este de ordinul miilor de euro, lunar

Selectionerul Under 21 se afla la al treilea mariaj si are, in total, patru copii. Noi am aflat ce fel de relatie are Mutu cu copiii sai si cu cat contribuie la intretinerea acestora. Patru copii din trei casnicii! Poreclit Briliantul, Adrian Mutu se numara printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, fiind considerat .

Microgranturile de 2.000 Euro pentru PFA, IMM, ONG: Data oficiala de aplicare a fost anuntata

Ministerul Economiei a anuntat oficial data la care se deschide sesiunea in care persoanele fizice autorizate PFA), intreprinderile mici si mijlocii IMM), organizatiile neguvernamentale si cabinetele medicale eligibile vor depune cererile de finantare pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro prin Masura 1, prima dintre cele 3 masuri de ajutoare de stat in valoare totala de 1 miliard de euro.

Finantari de 21 milioane Euro pentru startup-uri europene de energie eco, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii ecologice in domeniul energiei si consumului rational vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare de 21 milioane euro, lansat miercuri de un accelerator de afaceri olandez.

CE aproba 19,3 milioane de euro pentru despagubirea TAROM

Comisia Europeana a aprobat, in temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o garantie pentru imprumuturi de pana la aproximativ 19,3 milioane de euro aproximativ 94 de milioane de RON) in favoarea companiei aeriene de stat din Romania, TAROM.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

Comisia Europeana a aprobat o garantie de stat de 19,4 milioane de euro pentru TAROM

Comisia Europeana a anuntat, luni, ca a aprobat o garantie de stat in valoare de aproximativ 19,3 milioane de euro circa 94 de milioane de lei in favoarea companieie aeriene de stat TAROM, se arata.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )