Libnet.ro
UNICEF

21:45

Business report: Clasament The Banker: cele mai performante banci romanesti. Editorial Tudorel Andrei, INS. Scandal in sectorul painii. Competitivitatea IMM-urilor si accesul limitat la capital. Avertismentul FMI

Hotnews Hotnews,
 Business report: Clasament The Banker: cele mai performante banci romanesti. Editorial Tudorel Andrei, INS. Scandal in sectorul painii. Competitivitatea IMM-urilor si accesul limitat la capital. Avertismentul FMI

Cele mai performante banci romanesti, in viziunea The Banker: in ordine descrescatoare, Banca Transilvania, First Bank si Libra Internet Bank * Recensamantul populatiei si locuintelor din 2021: vom afla, in sfarsit, cati oameni locuiesc, de fapt, in Bucuresti * Tudorel Andrei: Romania inregistreaza an de an deficit in comertul international cu produse agro-alimentare, situatie in contrast cu cea din Bulgaria, Ungaria si Polonia * Cum este afectata competitivitatea IMM-urilor din cauza accesului limitat la capital * Scandal in sectorul painii. Fara ambalaj sau fara Covid? * Modificari la Legea salarizarii, majorari pentru functionarii publici * Avertisment FMI: Impactul economic al pandemiei va fi mai redus decat se estimase, dar redresarea va fi de durata, inegala si nesigura * Tendinta vizibila de revenire a industriei. continuă pe Hotnews

Cele mai horror cartiere din Bucuresti. Viata aici e un calvar, putini pot trai asa

Potrivit locuitorilor sai, Bucurestiul este un oras foarte aglomerat, polaut si murdar. Cele mai multe pareri adunate de catre sociologi despre cel supranumit Micul Paris sunt negative. Cele mai horror cartiere din Bucuresti Astfel, peste 60% dintre respondentii unui studiu consiera ca orasul e ticsit, o treime dintre ei spune ca este foarte poluat, iar .

Cele mai periculoase alimente din lume. Sunt mortale, dar oamenii tot le consuma

Unele dintre cele mai periculoase alimente de pe planeta sunt considerate delicatese in unele tari. Pregateste-le gresit si poti muri. incearca aceste alimente pe propriul risc. Cele mai periculoase alimente din lume, delicatese in unele tari Fugu Pufferfish) Unde: Japonia Cum se mananca: Pufferfish este o delicatesa in Japonia. Poate fi consumat prajit, crud .

Cele mai scumpe alimente si ingrediente din lume. Costa mai mult decat un apartament in Bucuresti

Intelegerea oamenilor a expresiei mancare scumpa variaza foarte mult. Pentru unii inseamna somon rosu, pentru altii trufe. Exista o gama intreaga de produse alimentare cu etichete de pret pe care nu le-ati crede ca ar fi posibile. Ceea mai scumpa mancare, alimente si ingrediente din lume Cand vine vorba de mancare, se poate simti ca .

Cele mai urmarite momente de la iUmor. 11 concurenti care au facut show total

Emisiunea de divertisment iUmor, care este difuzata pe postul de televiziune Antena 1, a ajuns deja la sezonul cu numarul 9. Acesta a debutat duminica, pe data de 13 septembrie 2020. in acest articol vom vedea care sunt cei mai urmariti 11 concurenti, pentru show-ul pe care l-au facut in cadrul emisiunii. 11 concurenti care .

Business report: Revenirea va fi in V, fara dubii. Nicusor Dan, despre cum a adus blugi din Turcia in studentie. Banca Mondiala vede o recesiune de 5,7% pentru Romania. Carantina e optiunea nucleara in franarea epidemiilor

Analisti: Revenirea va fi in V, insa conteaza cat de mult va dura pana revenim la activitatea economica din 2019 * Nicusor Dan, amintiri din studentie: Am adus blugi din Turcia, dar mai bine mergea mohairul. Aveam o Dacie 1100 care a fost data spaga pentru o adresa de e-mail * Banca Mondiala estimeaza o recesiune de 5,7% pentru Romania. SP vede o dublare a falimentelor la nivel global in urmatoarele noua luni * Diminuarea PIB pe S1, ajustata de la -4,7 la -4,5%. Scaderea productiei industriale, principalul factor * Carantina e folosita din cele mai vechi timpuri si reprezinta optiunea nucleara in franarea epidemiilor. Nu mai este nevoie sa inghitim cu totii pastila atomica * Cele mai mari 700 de companii au generat aproape 45% din cifra de afaceri a tuturor companiilor nefinanciare din Romania in 2019.

Cum se fac cele mai delicioase clatite. Reteta secreta a unui renumit bucatar

Chiar daca se numara printre cele mai simple preparate, sunt momente in care orice om poate da gres si cand vine vorba despre vesnicele clatite. Ce faci gresit si cum reusesti sa le faci mai gustoase si pufoase? Ce secret stiu doar bucatarii? Cum sa prepari cele mai gustoase clatite? Majoritatea tinem minte cum mamele .

Cum alegi cele mai coapte si gustoase citrice. Trucul a fost dezvaluit de comerciantii care stiu sa le aleaga

Cum poti sa-ti alegi cele mai bune citrice? Trucul e unul foarte simplu pe care toata lumea poate sa-l faca. Trebui sa fii mai atent si sa procedezi intr-un fel anume pentru a cumpara fructele dorite. Cum sa alegi citricele perfecte? Cateodata dai gres cand vine vorba despre alegerea citricelor. Desigur ca intentia tuturor este .

Studiu de ultima ora: cat supravietuieste, de fapt, pe suprafete virusul si care sunt cele mai periculoase obiecte. Din pacate, le folosim zilnic

Informatii noi cu privire la rezistenta noului coronavirus pe obiecte ne spulbera orice speranta. Daca pana acum lasam in carantina anumite produse, pentru o perioada de trei, patru zile, ei bine, cercetatorii ne dau lumea peste cap. Potrivit celor mai noi studii, virusul are o durata de viata mult mai mare decat cea stiuta de .

Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale a Marii Britanii. Cele mai bizare obiceiuri culinare

Despre membrii Familiei Regale a Marii Britanii se stie ca sunt, in mare parte, conservatori, lucru valabil si atunci cand vine vorba despre obiceiurile culinare. Iata ce nu se mananca niciodata la masa Reginei Elisabeta! Ce nu mananca niciodata membrii Familiei Regale Regina Elisabeta iubeste bucataria britanica, insa are si cateva delicatese la care nu .

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )