Libnet.ro
UNICEF

17:01

Economia romaneasca - a doua cea mai subfinantata din UE, in privinta IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia romaneasca - a doua cea mai subfinantata din UE, in privinta IMM-urilor

Laufer: Sunt, deja, peste 150 de planuri de afaceri inscrise in platforma, unele chiar aprobate si finantate Economia romaneasca este a doua cea mai subfinantata de la nivelul Uniunii Europene, in ceea ce priveste IMM-urile, considera Ilan Laufer, initiator si coordonator al Programului Smart Start USA si vicepresedinte al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei CNMR) pentru relatia cu SUA. Domnia sa a anuntat vineri, in cadrul conferintei de prezentare a concluziilor caravanei Smart Start USA, ca sunt, deja, mai bine de 150 de planuri de afaceri inscrise in platforma Smart Start USA, unele dintre ele chiar aprobate si finantate si peste 350 de planuri sunt in completare. continuă pe Ziarul Bursa

Ora de iarna 2018: 28 octombrie va fi cea mai lunga zi din an. Cum ne afecteaza schimbarea si ce-ar trebui sa facem

Ora de iarna 2018. in acest an, trecerea la ora de iarna se va face in ultimul weekend din octombrie, mai exact in noaptea dintre 27 si 28 octombrie. Astfel, ora 04. 00 a diminetii de duminica va deveni ora 03. Duminica, 28 octombrie, va fi cea mai lunga zi din an, cu 25 de ore.

Cresc salariile pentru peste 13.000 de angajati ai Postei Romane. Cea mai mare majorare din ultimii 10 ani

Salariile a 13. 261 de angajati ai Postei Romane, dintre care 89% personal operational, vor primi in plus la salariu o suma medie de 337 de lei, incepand cu 1 noiembrie, ceea ce reprezinta o crestere cu 15%, cea mai mare corectie salariala din ultimii 10 ani. Ministerul Comunicatiilor sustine ca este o solutie la deficitul de personal si faptul ca la concursurile la care nu se prezinta nimeni.

Spectacol Gasca Zurli la Sala Polivalenta. Puterea cornetelor, cea mai noua productie pentru copii

Pe 29 octombrie 2018, Gasca Zurli aduce Zambetul Zurli la Calarasi. Spectacolul Puterea Cornetelor incepe la ora 19. 00, la Sala Polivalenta si este cea mai noua productie marca Zurli.

IBM, aproape de cea mai mare achizitie din istoria sa: Va prelua producatorul de soft open source Red Hat cu aproximativ 34 miliarde de dolari

IBM si Red Hat, lider mondial in furnizarea de software cloud open source, au anuntat duminica faptul ca au ajuns la un acord definitiv conform caruia IBM va achizitiona toate actiunile Red Hat pentru 190 dolari pe actiune in numerar, reprezentand aproximativ 34 miliarde de dolari. Aceasta este de departe cea mai mare achizitie a gigantului american IBM, scrie Reuters.

Clasamentul ATP: Marius Copil urca pe locul 60, cea mai buna clasare din cariera/ Rafael Nadal, lider n continuare

Marius Copil a reusit cea mai buna performanta din cariera, s-a confruntat cu Roger Federer in finala turneului de casa al elvetianului si, chiar daca a pierdut, a facut un salt impresionant de 33 de pozitii, urcand pana pe locul 60 cea mai buna clasare din cariera). Rafael Nadal se pozitioneaza in continuare pe prima treaptaa clasamentului ATP, insa Novak Djokovic ii sufla in ceafa, aflandu-se la doar 215 puncte in urma sa. Sarbul poate reveni pe primul loc in lume cu ocazia Masters-ului de la Paris.

A fost cea mai calda zi de 28 octombrie din ultimii 60 de ani

Temperaturile au urcat pana la 29 de grade, la fel ca in mijlocul verii. Romanii s-au bucurat de soarele generos in parcuri, la terase sau chiar la mare. Cea mai lunga duminica a anului a fostcea mai.

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele cele mai afectate n cazul unui seim major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie in cazul unui seism similar celui din 1977, relea datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii.

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele mai afectate n cazul unui seim major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie, releva datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii.

Harta seismica a Bucurestiului, capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila la cutremur. Cartierele cele mai afectate n cazul unui seism major

Bucurestiul este capitala sud-est europeana cea mai vulnerabila in cazul unui cutremur major, iar un seism similar celui din 1977 ar avea un impact peste medie, releva datele unui studiu din 2016 facut de ministerul Dezvoltarii.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )