Libnet.ro
UNICEF

14:01

FNGCIMM - profit net de 47,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FNGCIMM - profit net de 47,5 milioane lei

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) a raportat un profit net de 47,5 milioane lei, in primele sase luni ale anului in curs, in crestere cu 50% fata de primul semestru din 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Profit net in crestere cu 50% pentru FNGCIMM

Profitul net realizat de a Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM), la 30 iunie 2018, a fost in valoare de 47,5 milioane lei, in crestere cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand un maxim al ultimilor cinci ani.

Omniasig VIG, prime brute de 558 milioane lei

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat, in primul semestru al anului 2018, prime brute subscrise in valoare totala de peste 558 milioane lei, in crestere cu peste 9% comparativ cu perioada similara a anului anterior, informeaza marti compania.

Oil Terminal Constanta investeste 19,5 milioane lei in modernizarea unui rezervor

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheiat un contract in valoare de 19,48 milioane lei, fara TVA, cu Petroconst SA, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud, potrivit unui anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Oil Terminal Constanta, contract de 19,48 milioane lei

Oil Terminal Constanta, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagra, a incheia un contract in valoare de 19,48 milioane lei, fara TVA, cu Petroconst SA, pentru modernizarea unui rezervor la Sectia Platforma Sud, arata un anunt transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFP a imprumutat, astazi, 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 30 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 275 milioane de lei, printr-o emisiune de obligatiuni de stat pe 38 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, relateaza Agerpres.

E-Distributie Banat investeste 110 milioane lei

E-Distributie Banat va acorda, prin licitatie publica deschisa, un contract de tip multi-servicii pentru lucrari de proiectare si realizare de retele de medie si joasa tensiune, precum si pentru operatiuni de masura si back-office in judetele Arad, Timis, Caras-Severin si Hunedoara. Investitia va avea o valoare de pana la 110 milioane de lei aproximativ 23,7 milioane de euro), conform unui comunicat de presa.

E-Distributie Banat - lucrari si servicii de 110 milioane lei

Distribuitorul de energie E-Distributie Banat a anuntat luni ca va acorda, prin licitatie publica deschisa, un contract de tip multi-servicii pentru lucrari de proiectare si realizare de retele de medie si joasa tensiune, precum si pentru operatiuni de masura si back-office in judetele Arad, Timis, Caras Severin si Hunedoara, in valoare de pana la 110 milioane de lei aproximativ 23,7 milioane de euro).

16 angajati si afaceri de peste 500 milioane lei: Cati BANI fac cei care aduc GAZUL RUSESC in Romania

Mult discutatul import de gaze rusesti in Romania se face prin doar doua firme. impreuna, au 16 angajati si au avut in 2017 afaceri de peste jumatate de miliard de lei. WIEE si Conef Gas sunt numele.

MFP a imprumutat, ieri, 275 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 275 milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 38 de luni, la un randament mediu de 4,19% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )