Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul aloca un miliard de euro pentru persoane fizice autorizate, microintreprinderi si IMM-uri

Adevărul Adevărul,
Guvernul aloca un miliard de euro pentru persoane fizice autorizate, microintreprinderi si IMM-uri

Ministerul Economiei a anuntat joi ca a fost publicata in Monitorul Oficial Orodnanta 130, prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii. continuă pe Adevărul

Ordonanta cu ajutoarele de stat de 1 miliard Euro pentru PFA si IMM, in Monitorul Oficial. Punctajul la granturile de 200.000 Euro pentru firme

Guvernul a publicat joi in Monitorul Oficial ordonanta de urgenta prin care se vor acorda ajutoare din fonduri europene in valoare totala de 1 miliard de euro persoanelor fizice autorizate, microintreprinderilor si firmelor mici si mijlocii, pentru iesirea din criza coronavirus COVID-19. Ordonanta de ugenta 1302020 cuprinde si anexele cu codurile CAEN eligibile pentru fiecare categorie de sprijin, precum si punctajul pentru proiectele prin care se vor acorda granturile destinate IMM-urilor, de pana la 200. 000 de euro pentru investitii.

ANAF in primul trimestru: un inspector a verificat in jur de 4 persoane fizice si 2 firme Cate firme platesc taxe: de la impozit pe profit, la redevente

Un inspector fiscal a verificat in medie 4,5 persoane fizice si stabilit sume suplimentare de plata in cuantum de 128. 769 lei, reiese dintr-un raport al ANAF. De precizat ca este vorba despre activitatea de inspectie fiscala. in ceea ce priveste firmele, un inspector a verificat 2,18 contribuabili si a stabilit sume suplimentare de aproape jumatate milion de lei.

Statul ofera pana la 15.000 de euro pentru eficientizarea energetica a locuintei. Cand incep inscrierile in program

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat ca proprietarii de case pot primi pana la 15. 000 de euro pentru a-si eficientiza energetic locuintele, in cadrul programului Casa Eficienta Energetic. Cererile de.

Grecia va incepe sa taxeze turistii cu 20 de euro pentru serviciile medicale

Pentru prima data, turistii care intra in Grecia vor trebui sa plateasca in curand o suprataxa de 20 de euro pentru serviciile de sanatate oferite in timpul sederii lor in tara.

Gabriela Firea cere guvernului 98 de milioane de euro pentru achitarea datoriei fata de Constanda

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a trimis azi o scrisoare deschisa in care cere guvernului 98 de milioane de euro pentru ca evita blocarea conturilor Primariei. Scrisoarea ii este adresata presedintelui, premierului, ministrului Finantelor, dar si celor doi presedinti ai Parlamentului, conform Digi24.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )