Libnet.ro
UNICEF

09:00

IMM Invest: Ce informatii trebuie sa contina Declaratia IMM

Hotnews Hotnews,
 IMM Invest: Ce informatii trebuie sa contina Declaratia IMM

In contextul prelungirii termenului de depunere a situatiilor la ANAF, daca situatiile financiare aferente anului 2019 nu au fost inca depuse, este permisa utilizarea datelor corespunzatoare din ultimele situatii financiare aprobate si depuse, aferente anului 2018, potrivit datelor transmise de FNGCIMM SA-IFN. Ce trebuie sa contina Declaratia IMM si cum se determina valoarea creditelor. continuă pe Hotnews

STUDIU Doar unul din trei aplicanti la IMM Invest sunt oficial afectati de COVID-19

Aproape trei din patru societati care au depus cereri de obtinere credite in cadrul programului IMM Invest Romania au o situatie financiara stabila si un risc de a intra in insolventa de la mediu spre scazut si doar una din trei a fost oficial afectata de COVID-19, este concluzia unui studiu realizat de Termene. ro, platforma care ofera informatii actualizate in timp real despre datele financiare si juridice ale companiilor.

PARLAMENTUL A DECIS: Alocare dubla pentru IMM Invest

Programul IMM Invest a trecut de Parlamant. Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, ieri, cu amendamente ordonanta de urgenta 422020 privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM Invest. Au fost inregistrate 308 voturi pentru si 2 abtineri, iar legea va merge la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, deoarece Camera Deputatilor este for decizional cu privire la acest act normativ, care a trecut initial, in 28 aprilie, si de plenul Senatului.

IMM Invest la 3 saptamani: Credite de 332 milioane lei aprobate de banci si transmise la Fond

Banci partenere din programul IMM Invest Romania au acordat unor firme solicitante 451 de credite in valoare totala de circa 332 de milioane de lei, imprumuturi care au si fost raportate Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM pentru acordarea garantiilor si a ajutoarelor de stat reprezentand subventiile pentru plata dobanzilor pina la finalul anului 2020, conform situatiei din perioada 28 aprilie-20 mai 2020, transmisa miercuri de FNGCIMM catre StartupCafe. ro.

Raiffesen Bank a aprobat primele 20 de credite IMM Invest

Raiffeisen Bank si-a adaptat fluxurile de creditare pentru companii la programul IMM Invest si a aprobat primele 20 de credite, informeaza astazi banca, intr-un comunicat.

STUDIU: Trei din patru societati care au cerut finantare prin IMM Invest au o situatie financiara stabila

Aproape trei din patru societati care au depus cereri de obtinere de credite subventionate in cadrul programului IMM Invest Romania au o situatie financiara stabila si un risc de a intra in insolventa de la mediu spre scazut.

3 din 4 firme care au aplicat pentru IMM Invest sunt solvabile si de incredere 8213; Studiu

Aproape trei din patru firme care au depus cereri de obtinere credite in cadrul programului IMM Invest Romania au o situatie financiara stabila si un risc de a intra in insolventa de la mediu spre scazut, este concluzia unui studiu realizat de Termene. ro.

Camera Deputatilor a aprobat OUG pentru IMM Invest si a dublat plafonul de garantare

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi Ordonanta de urgenta privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii, IMM Invest, pe care au modificat-o astfel incat, pentru anul 2020, plafonul total al garantiilor care pot fi acordate in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii a fost dublat de la 15 miliarde lei la 30 miliarde lei.

IMM Invest. Aplicantii sunt societati solvabile, de incredere

Trei din patru firme aplicante la programul IMM Invest au situatie financiara stabila si un risc de .

Programul IMM Invest, aprobat de Parlament Plafonul a fost dublat, ajungand la 30 de miliarde de lei

Programul IMM Invest, ce permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de statul.

Plafonul pentru IMM Invest, dublat in Parlament. Citu, extrem de modest: Tot ce propun este fantastic

Parlamentul a aprobat miercuri programul IMM Invest, dar a dublat plafonul de garantii. Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca acest lucru confirma ca programul este un succes si nu afiseaza nicio urma de modestie, spunand ca tot ce propune este fantastic.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )