Libnet.ro
UNICEF

16:15

Incendiile, furtunile si inundatiile, in topul dezastrelor pentru care au fost despagubite firmele in 2018

Adevărul Adevărul,
Incendiile, furtunile si inundatiile, in topul dezastrelor pentru care au fost despagubite firmele in 2018

Cele mai mari 50 de despagubiri platite in 2018 de companiile de asigurari pentru politele de tip property aferente clientilor de tip corporate afaceri, IMM, cladiri de birouri, spatii comerciale, industriale etc. ) au insumat aproximativ 75 de milioane de lei, a informat Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania. continuă pe Adevărul

UPDATE Ponta spune ca programul Panorama, pentru care Dragnea a propus alocarea de bani taind de la Servicii, apartine unei firme americano-israeliene/ Un israelian implicat ntr-un scandal cu trafic cu ovule, actionar la firma care vinde testele n Romnia

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca, prin amendamentele depuse la proiectul de buget pe 2019, vrea sa dea banii taiati de la serviciile de informatii si redirectionati la Sanatate direct unei firme americano-israeliene - Natera - care produce testele prenatale numite Panorama. Testele Panorama sunt comercializate in Romania de firma AMS 2000 TRADING IMPEX SRL, potrivit site-ului oficial. Unul dintre actionarii companiei a fost implicat intr-un scandal international de trafic de ovule declansat de o investigatie BBC in 2005, scrie G4Media.

Motivul pentru care, in trecut, femeile nu aveau voie satreaca pe jos pe Podul Mogosoaia

In anul 1864, in Bucuresti, s-a inceput pavarea cu piatra cubica din granit adusa tocmai din Scotia. Podul Mogosoaia fosta denumire a Caii Victoriei) a fost una dintre primele artere pavate. Pana dupa.

Care este motivul pentru care un roman da in judecata o mare companie low-cost

Un roman a dat in judecata una dintre cele mai mari companii aeriene low cost din Europa si cere daune morale de un milion de euro pentru ca, anul trecut, din cauza unei greve a angajatilor companiei, a pierdut un.

Motivele pentru care trebuie sa evitam alimentele de culoare alb stralucitor

Alimentele de culoare alb stralucitorcontin un colorant alimentar de suprafata, utilizat pentru separarea straturilor in produse, este responsabil de culoare alba a alimentelor. Este pus in asemenea.

Ponta spune ca programul Panorama, pentru care Dragnea a propus alocarea de bani taind de la Servicii, apartine unei firme americano-israeliene: A pus n amendament si firma la care trebuie sa se duca banii

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca, prin amendamentele depuse la proiectul de buget pe 2019, vrea sa dea banii taiati de la serviciile de informatii si redirectionati la Sanatate direct unei firme americano-israeliene care produce testele prenatale numite Panorama.

Motivul pentru care strainii parasescuna dintre cele mai bogate tari din lume, desisunt platiti regeste

Mai multi straini care lucreaza in Arabia Saudita au parasit regatulin ultimul an, iar exodul nu se opreste aici. in conditiile in care companiile se lupta cu o scaderea afacerilor, iar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )