Libnet.ro
UNICEF

09:15

Income. Jumatate din banii pentru Prima Casa s-au epuizat. Ce se intampla cu ROBOR

Antena3 Antena3,
Income. Jumatate din banii pentru Prima Casa s-au epuizat. Ce se intampla cu ROBOR

Alexandru Petrescu, cel care conduce in acest moment Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri si fost ministru al Economiei, a fost invitatul Mariei Toader la Income, acolo unde s-a discutat despre. continuă pe Antena3

Cele doua tipuri de molecule de apa au fost izolate pentru prima data

Oamenii de stiinta au izolat pentru prima data cele doua forme diferite de molecule de apa. Este cunoscut faptul ca moleculele de apa sunt de doua tipuri, in functie de cei doi izomeri distincti. Acestea au proprietati usor diferite la nivel atomic. Prin separarea celor doi izomeri, cercetatorii au reusit sa demonstreze ca fiecare se comporta diferit atunci cand sufera reactii chimice, scrie BBC.

Vreme ciudata. Mihai Voropchievici prezinta prognoza meteo din batrani pentru luna iunie

Schimbarile de temperatura se manifesta ciudat, a spus Mihai Voropchievici la emisiunea Adevaruri ascunse. PROGNOZA METEO din batrani pentru luna iunie in ziua de 1 iunie e cald, pe 2 e putin vant,.

Cine este Pedro Sanchez, politicianul care a reusit, pentru prima oara n istoria Spaniei, sa darme un guvern prin motiune de cenzura

Liderul Partidului Socialist Muncitoresc din Spania PSOE), Pedro Sanchez, a devenit vineri seful guvernului spaniol dupa ce a obtinut majoritatea absoluta in Camera Deputatilor. Potrivit El Pais, Sachez este primul castigator al unei motiuni de cenzura din istoria Spaniei.

Nicole Kidman vorbeste pentru prima data despre avorturile suferite cu Tom Cruise. Cei doi au avut o relatie plina de probleme. La 23 de ani suferea primul soc!

Acum are patru copii, dintre care doi adoptati in timpul mariajului cu Tom Cruise, si alti doi biologici, proveniti din actualul mariaj, cel cu muzicianul Keith Urban. Totusi, Nicole Kidman nu a uitat nic.

Drepturile TV n Franta depasesc pentru prima data n istorie un miliard de euro pe an

Liga Prefesionista de Fotbal din Franta LFP) a vandut drepturile TV pentru meciurile din Ligue 1 pentru suma record de 1,153 de milioane de euro pe an, in periodada 2020-2024, potrivit news. ro.

Deputatii voteaza legea care prevede detentie la domiciliu automat pentru pedepsele cu nchisoarea de pna la un an / Plus: Cte 20 de zile scazute din pedeapsa pentru fiecare lucrare sau inventie

Camera Deputatilor urmeaza sa dea un vot final asupra unui proiect apartinand UDMR, amendat pe alocuri de PSD, care modifica regimul inchis, semideschis, deschis de detentie si introduce un regim de detentie la domiciliu pentru condamnarile de pana la un an de inchisoare, inclusiv pentru cei condamnati pentru coruptie, exceptie facand faptele cu violenta. O alta prevedere controversata a proiectului este scaderea a cate 20 de zile din pedeapsa pentru fiecare lucrare stiintifica sau inventie, fata de 20 de zile indiferent de numarul acestora cum prevede legea in prezent.

UPDATE Legea care prevede detentie la domiciliu automat pentru pedepsele cu nchisoarea de pna la un an si cte 20 de zile scazute din pedeapsa pentru fiecare lucrare sau inventie, amnata

Camera Deputatilor a amanat o saptamana sa dea un vot final asupra unui proiect apartinand UDMR, amendat pe alocuri de PSD, care modifica regimul inchis, semideschis, deschis de detentie si introduce un regim de detentie la domiciliu pentru condamnarile de pana la un an de inchisoare, inclusiv pentru cei condamnati pentru coruptie, exceptie facand faptele cu violenta. O alta prevedere controversata a proiectului este scaderea a cate 20 de zile din pedeapsa pentru fiecare lucrare stiintifica sau inventie, fata de 20 de zile indiferent de numarul acestora cum prevede legea in prezent.

Facebook adauga o functie mult asteptata la WhatsApp. Noua optiune din versiunea pentru Android a aplicatiei

Facebook continua eforturile pentru imbunatatirea serviciilor WhatsApp. Versiunea pentru Android a aplicatiei a primit o noua functie Group Calls, care permite folosirea apelurilor de voce si apeluri video.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )