Libnet.ro
UNICEF

01:05

OPINII De ce era nevoie repede de un nou program Prima Casa?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPINII De ce era nevoie repede de un nou program Prima Casa?

In conditiile in care multe afaceri gafaie, in special din zona business-urilor de familie, a IMM-urilor autohtone, iar multi debitori ar putea avea probleme cu plata ratelor din 2021, cand expira perioada de amanare, Guvernul s-a grabit sa relanseze. piata imobiliara. De ce ar face cineva asa ceva? . continuă pe Ziarul Bursa

Prima Casa devine Noua Casa. Iata de ce salariu net vei avea nevoie ca sa-ti poti cumpara o locuinta: 12 simulari de calcul pe baza noilor conditii

Pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Gvernului se afla si proiectul privind noul program Prima Casa, cel care ar urma sa inlocuiasca fostul program Pima Casa. Potrivit proiectului, noul program va putea fi accesat de cei care nu detin singuri sau impreuna cu sotia o locuinta, sau care au o locuinta mai mica de 50 de mp. Programul prevede credite de pana la 140. 000 de euro pentru locuintele noi, pentru care se cere un avans de 15% si credite de pana la 70. 000 de euro pentru locuinte mai vechi de 5 ani, cu un avans de 5%. HotNews. ro a facut simulari pe baza datelor existente pentru a afla care este salariul net de care are nevoie un cumparator pentru a se incadra in noile conditii.

De cati ani si bani ai nevoie ca sa platesti un credit prin Prima Casa

Potrivit noului proiect Prima Casa al Guvernului, tinerii casatoriti care nu detin un imobil ori care au o locuinta mai mica de 50 mp, pot primi credite de pana la 140. 000 de euro. Realist vorbind, de ce re.

FNGCIMM: Prima Casa devine Noua Casa, varianta revizuita

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) va demara in scurt timp noul program Noua Casa, initiat si aprobat ieri de Guvernul Romaniei, anunta FNGCIMM intr-un comunicat. Potrivit institutiei, Noua Casa va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa, dar va aduce noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de Ministerul Finantelor Publice.

Programul guvernamental Prima Casa, modificat prin programul O casa, o familie devine Noua Casa

FNGCIMM anunta demararea in scurt timp a noului program Noua Casa, initiat de Guvernul Romaniei, care va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa, dar care aduce noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de stat, prin Ministerul Finantelor Publice, se arata intr-un comunicat transmis de FNGCIMM.

Totul despre Programul Noua Casa, ce a inlocuit Prima Casa

Programul O familie, o casa, care, la randul lui, a inlocuit cunoscutul program Prima Casa, urme.

NOU PROGRAM DE SPRIJIN PENTRU IMM-URI Guvernul lanseaza saptamana viitoare IMM Leasing pentru achizitia de echipamente si utilaje

Firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea sa-si achizitioneze echipamente si utilaje in leasing, cu garantii de stat, printr-un nou program guvernamental care urmeaza sa fie operationalizat saptamana viitoare, a anuntat, ieri, Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM FNGCIMM), intr-un comunicat remis Redactiei.

Cum functioneaza IMM Factor, un nou program cu garantii de stat pentru firme

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea beneficia de IMM Factor, un nou program cu garantii de stat agreat de Guvern, prin care societatile isi vor putea primi imediat 80% din valoarea facturilor la termen.

Partidul Ecologist Roman critica modificarile facute de actualul Guvern la Programul Prima Casa. Marius Necula: Programul trebuie dedicat celor fara posibilitati mari financiare

Partidul Ecologist Roman PER) nu este de acord cu modificarile facute de actualul Guvern la Programul Prima Casa. Mai exact, PERcritica avansul de 15%, asa cum este prevazut in noile reglementarise.

Noua Casa, programul guvernamental care inlocuieste Prima Casa. Cele mai importante modificari. Cine poate participa

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii anunta inceperea in scurt timp a noului program Noua Casa, care va continua in buna masura spiritul programului Prima Casa. Programul vine cu noi facilitati in schema de finantare-garantare oferita de stat prin Ministerul Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )