Libnet.ro
UNICEF

18:30

Programul IMM Invest plafon dublat: 30 mld. lei aprobat in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Programul IMM Invest plafon dublat: 30 mld. lei aprobat in Parlament

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri, Ordonanta de urgenta privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii - IMM Invest, pe care au modificat-o, astfel incat, pentru anul 2020, plafonul total al garantiilor care pot fi acordate in cadrul programului a fost marit de la 15 miliarde lei la 30 miliarde lei, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Dan Barna: Programul IMM Invest s-a nascut gata intepenit

Liderul USR Dan Barna a afirmat, luni, in Camera Deputatilor, dupa discursul premierului Ludovic Orban in care prezenta masurile de relansare a economiei, ca programul IMM Invest s-a nascut gata intepenit. Astazi Romania are nevoie de mai mult decat de programe grandioase, a sustinut Barna.

Barna: Programul IMM Invest s-a nascut gata intepenit. Romania are nevoie de mai mult decat de programe grandioase

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, luni, in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, ca Programul IMM Invest care ar fi trebuit sa fie un ajutor pentru mediul economic s-a nascut gata intepenit. Astazi Romania are nevoie de mai mult decat de programe grandioase, a afirmat Barna.

Programul IMM Invest, aprobat de Parlament Plafonul a fost dublat, ajungand la 30 de miliarde de lei

Programul IMM Invest, ce permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de statul.

IMM Invest la 3 saptamani: Credite de 332 milioane lei aprobate de banci si transmise la Fond

Banci partenere din programul IMM Invest Romania au acordat unor firme solicitante 451 de credite in valoare totala de circa 332 de milioane de lei, imprumuturi care au si fost raportate Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM pentru acordarea garantiilor si a ajutoarelor de stat reprezentand subventiile pentru plata dobanzilor pina la finalul anului 2020, conform situatiei din perioada 28 aprilie-20 mai 2020, transmisa miercuri de FNGCIMM catre StartupCafe. ro.

Plafonul pentru IMM Invest, dublat in Parlament. Citu, extrem de modest: Tot ce propun este fantastic

Parlamentul a aprobat miercuri programul IMM Invest, dar a dublat plafonul de garantii. Ministrul Finantelor Florin Citu sustine ca acest lucru confirma ca programul este un succes si nu afiseaza nicio urma de modestie, spunand ca tot ce propune este fantastic.

Raiffesen Bank a aprobat primele 20 de credite IMM Invest

Raiffeisen Bank si-a adaptat fluxurile de creditare pentru companii la programul IMM Invest si a aprobat primele 20 de credite, informeaza astazi banca, intr-un comunicat.

IMM Invest. Aplicantii sunt societati solvabile, de incredere

Trei din patru firme aplicante la programul IMM Invest au situatie financiara stabila si un risc de .

Camera Deputatilor a aprobat OUG pentru IMM Invest si a dublat plafonul de garantare

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat astazi Ordonanta de urgenta privind programul de sustinere a intreprinderilor mici si mijlocii, IMM Invest, pe care au modificat-o astfel incat, pentru anul 2020, plafonul total al garantiilor care pot fi acordate in cadrul intreprinderilor mici si mijlocii a fost dublat de la 15 miliarde lei la 30 miliarde lei.

52.000 de cereri de finantare prin IMM Invest: cate au fost, de fapt, aprobate

IMM Invest e programul prin care Guvernul s-a angajat ca va sprijini afacerile afectate de criza prin credite garantate de stat. intre timp, a aparut si platforma pe care se pot inscrie.

VIDEO Romascanu, PSD: Doar12 companii din 96.000 au primit credite prin IMM Invest.Cresterea economica este mostenirea lasata de PSD

Lucian Romascanu, purtator de cuvant al PSD a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca doar 12 companii dintre cele 96. 000 care au aplicat la programul IMM INvest au primit credite, pentru ca bancile prefera sa finanteze imprumuturile facute de stat, nu de micile companii.

ştiri din Economie

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )