Libnet.ro
UNICEF

14:30

Legea care impune TVA de 5% si pentru unele locuinte scumpe a fost promulgata

Adevărul Adevărul,
Legea care impune TVA de 5% si pentru unele locuinte scumpe a fost promulgata

Legea prin care se aplica o cota redusa de TVA de 5% si locuintelor de pana la 120 metri patrati si un pret maxim de 140. 000 de euro a fost promulgata vineri de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Legea care prevede TVA de 5% pentru locuintele pana in 140.000 de euro, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care modifica plafonul pentru aplicarea cotei reduse de TVA de 5% asupra bazei de impozitare pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 de metri patrati, transmite Agerpres.

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiilor pentru copii

Legea care permitea dublarea alocatiilor pentru copii a fost trimisa, vineri, de presedintele Klaus Iohannis in Parlament pentru reexaminare. Este vorba despre actul normativ prin care se respingea ordonanta de urgenta a guvernului care prevede o majorare esalonata a alocatiilor.

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis trimite inapoi in Parlament legea care dubleaza alocatiile copiilor. in prezent este in vigoare o majorare a alocatiilor cu 20%. Legea a fost atacata si la CCR, insa cererea a fost.

Iohannis retrimite in Parlament legea care permite dublarea alocatiei pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, pentru reexaminare, legea prin care este respinsa ordonanta de urgenta a Guvernului privind cresterea etapizata a alocatiei pentru copii. Seful statului precizeaza ca o cheltuiala bugetara semnificativa pune in pericol nu doar buna functionare a intregului sistem de protectie sociala a copiilor, ci chiar capacitatea statului roman si a Guvernului de a-si indeplini rolul si atributiile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )