Libnet.ro
UNICEF

01:05

Numar record de locuinte noi in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Numar record de locuinte noi in Bucuresti

Peste 16. 000 de locuinte noi ar putea fi predate pana la finalul anului in Bucuresti si zonele limitrofe, ceea ce ar duce la o crestere cu aproape 8% fata de numarul de unitati predate in 2019, arata datele raportului de piata Residential Market Genome 2020 intocmit de compania de consultanta imobiliara SVN Romania. continuă pe Adevărul

SVN ROMANIA: Nou record de locuinte noi in Bucuresti

Piata rezidentiala din Bucuresti si imprejurimi a inregistrat in 2020 un nou an cu rezultate record in ceea ce priveste livrarile de locuinte noi. Peste 16. 000 de unitati rezidentiale ar putea fi livrate pe piata pana la finalul acestui an, stabilindu-se astfel un nou record local, potrivit raportului de piata Residential Market Genome 2020 intocmit de catre compania de consultanta imobiliara SVN Romania.

COVID-19. Italia inaspreste restrictiile dupa un numar record de noi infectii

Premierul italian Giuseppe Conte a inasprit duminica restrictiile contra coronavirusului, dupa publicarea cifrelor record de infectari, in ciuda opozitiei guvernatorilor regiunilor si a manifestatiilor anti-izolare, scrie AFP.

Statele Unite au raportat un numar record de cazuri zilnice de COVID-19

Peste 84. 000 de oameni au fost diagnosticati cu noul coronavirus in Statele Unite, vineri, potrivit datelor Reuters, un record al cazurilor zilnice pe fondurilor cresterilor consemnate la nivel national.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )