Libnet.ro
UNICEF

14:15

Perspectiva consumatorilor asupra pietei imobiliare: 62% dintre romani nu si-ar achizitiona o locuinta in urmatoarele 6 luni, in timp ce aproape 10% dintre acestia isi cauta o a doua locuinta in afara orasului (sondaj)

Hotnews Hotnews,
 Perspectiva consumatorilor asupra pietei imobiliare: 62% dintre romani nu si-ar achizitiona o locuinta in urmatoarele 6 luni, in timp ce aproape 10% dintre acestia isi cauta o a doua locuinta in afara orasului (sondaj)

Flexibilitatea lucrului de acasa a devenit o normalitate, oamenii pun mai mult pret pe spatiul de acasa, conduc masina proprie mai mult decat foloseau in trecut mijloacele de transport, ar plati o achizitie rezidentiala cu credit si asteapta cu nerabdare revenirea in birouri pentru intalniri, arata rezultatele unui sondaj realizat de Crosspoint Real Estate. Traversam o perioada fara precedent, pandemia COVID-19 afectand fiecare aspect al vietii noastre. Autorii studiului au intrebat romanii daca situatia actuala ar putea schimba modul lor de viata si de munca. Daca anul trecut ideea flexibilizarii sau imbinarii lucrului de acasa era doar un trend, acest lucru a devenit, astazi, o stare de fapt, ca urmare a pandemiei. Un alt lucru interesant este legat de preturile locuintelor. Anul trecut, acestia credeau in proportie de peste 63% ca preturile vor creste, pe cand, anul acesta, doar 44% dintre ei mai cred ca preturile vor inregistra majorari. , explica Ilinca Timofte, Research Analyst, Crosspoint Real Estate. continuă pe Hotnews

SONDAJ: 87% dintre romani prefera painea ambalata

Circa 87% dintre romani prefera sa cumpere paine ambalata, arata un sondaj realizat de New Challenge Marketing Research si comandat de Asociatia Pretuieste Calitatea si Asociatia Proconsumatori. Sondajul vine ca urmare a unui alt studiu comandat de cele doua asociatii si realizat de Universitatea din Bucuresti care a aratat ca virusul SARS-Cov2 nu se regaseste pe suprafata interna a pungii de ambalaj de paine. Studiul, contestat de altfel de producatorii de produse de panificatie si de asociatia Romalimenta, a aratat ca, in cazul in care o persoana contaminata sau infectata cu noul coronavirus atinge un produs ambalat, virusul nu penetreaza ambalajul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )