Libnet.ro
UNICEF

06:30

Preturile apartamentelor in cele mai apreciate cartiere ale marilor orase

Adevărul Adevărul,
Preturile apartamentelor in cele mai apreciate cartiere ale marilor orase

Se stie ca factorul localizare influenteaza puternic pretul unei locuinte, bugetul necesar pentru o asemenea achizitie putand varia semnificativ de la un cartier la altul. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Au crescut productia industriala, investitiile, salariul mediu net si consumul Avem una dintre cele mai mici rate ale somajului din UE Pastram somajul tehnic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca numarul de angajati din Romania a crescut, in ciuda crizei economice generate de epidemia de coronavirus. Seful Guvernului a mai spus ca au crescut.

FOTO Cele mai amuzante fotografii cu animale salbatice, in 2020. Au fost premiate recent

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii de a proteja fauna, mai multi fotografi s-au intrecut in a surprinde cele mai amuzante reactii ale unor animale salbatice. Cei mai buni au fost premiati la Comedy Wildlife Photography 2020.

Scandal urias la Puterea Dragostei. Cele mai cunoscute concurente, jigniri fara precedent

Doua dintre cele mai cunoscute concurente de la Puterea Dragostei se afla intr-un razboi urias. Vedetele de la Kanal D si-au adus jigniri fara precedent, spre uimirea fanilor. Scandal fara precedent la Puterea Dragostei Andra Volos si Ella se numara printre cele mai indragite si cunoscute concurente din istoria show-ului matrimonial Puterea Dragostei. Desi nu .

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

VIDEO Care sunt cele mai bune baruri din lume

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, anuntaCNN.

Becuri aprinse si martori de bord la Opel Astra H. Ce semnificatii au si care sunt cele mai grave avertizari

Opel Astra H este o masina compacta si practica pentru orice familie. Aceasta a fost conceputa de catre inginerii germani inca din anul 1991, in momentul de fata ea aflandu-se la a cincea generatie. A avut un succes international datorita fiabilitatii, confortului si mai ales economiei. in Marea Britanie, este cunoscuta sub numele de Vauxhall .

Cele mai urmarite seriale de pe HBO GO. Top seriale incheiate si top serii din care asteptam sezoane noi

HBO GO este o platforma unde poti viziona filme, seriale, documentare si multe altele. Este disponibil pe toate platformele. Poti urmari filmele tale preferate si fara conexiune la internet, tot ce trebuie sa faci este sa le descarci inainte. Ai de ales din peste 850 de filme si 300 de seriale, dar si animatii. in .

Gina Pistol, imaginea care a strans mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Gina Pistol traieste cele mai frumoase momente pentru o femeie. insarcinata in trimestrul al doilea, iubita lui Smiley a postat, pe Instagram, prima fotografie cu cea mica, iar internautii au ramas fara cuvinte. Imaginea emotionanta face furori in mediul online. Gina Pistol, prima imagine cu fetita De cand au anuntat ca urmeaza sa fie parinti, .

INTERVIU Emanuel Ungureanu: Ministerul Sanatatii a avut oferte de la laboratoare din strainatate care puteau sa faca 100 de mii de teste pe zi Domnii Rafila si Cercel, cele mai autorizate voci pe epidemie, au devenit propagandisti PSD-isti

Riscam sa ajungem la 15. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi in preajma alegerilor, in cel mai bun caz, avertizeaza Emanuel Ungureanu, deputat USR si vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, intr-un interviu acordat HotNews. ro. El acuza Ministerul Sanatatii ca a avut pe masa, inca din aprilie-mai, oferte ale unor laboratoare din Austria, Polonia si Ungaria care ar fi putut prelucra 100. 000 de teste zilnic in tara noastra. Ce s-a intamplat cu aceste oferte nu se stie clar nici pana astazi.

CELE MAI TARI BANCURI CU TAXIMETRISTI: Cat imi luati pana la aeroport? Taximetristul ii spune cat costa Barbatul il intreaba....

S-a petrecut la meciul amical dintre Romania si Argentina. Argentinienii care au venit in Romania, la meci, sunt de parere ca Bucurestiul este cel mai mare oras pe care l-au vizitat pana acum. De la hotel si pana la Ar.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )