Libnet.ro
UNICEF

11:46

Trenduri in pandemie: Cautarile de case pe Google au crescut semnificativ dupa perioada starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Trenduri in pandemie: Cautarile de case pe Google au crescut semnificativ dupa perioada starii de urgenta

Izolarea sociala a modificat preferintele locative ale romanilor, care prezinta un interes crescut pentru achizitia de case. Spre exemplu, expresia case de vanzare a cunoscut o crestere de 83% in luna iunie, comparativ cu martie 2020, arata o analiza privind cautarile romanilor pe Google in materie de locuinte, realizata de agentia de marketing online Search Ads. continuă pe Adevărul

SEARCH ADS: Cautarile de case pe Google au crescut semnificativ dupa perioada starii de urgenta

Search Ads, agentie de marketing online, prezinta rezultatele unei analize referitoare la cautarile romanilor pe Google in materie de locuinte. Conform datelor obtinute, respectiv diverse comparatii pe cautarile efectuate, izolarea sociala a modificat preferintele locative ale romanilor, care prezinta un interes crescut pentru achizitia de case. Spre exemplu, expresia case de vanzare a cunoscut o crestere de 83% in luna iunie, comparativ cu martie 2020, conform unui comunicat trimis redactiei.

Averea lui Mark Zuckerberg a crescut semnificativ dupa lansarea aplicatiei ce concureaza cu Tik Tok

Averea lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a crezut la 100 de miliarde de dolari, dupa lansarea unei noi functii video. Facebook a anuntat o noua functie, Instagram Reels, care e in competitie cu faimoasa aplicatie Tik Tok. Reels functioneaza in cadrul aplicatiei Instagram, aflata in posesia Facebook.

ştiri din Economie

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )