Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Economiei: in Romania, sunt 26 de companii care fabrica masti de protectie si peste 50 care produc biocide. Ar trebui sa limitam importurile din state non-UE (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Economiei: in Romania, sunt 26 de companii care fabrica masti de protectie si peste 50 care produc biocide. Ar trebui sa limitam importurile din state non-UE (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, aa declarat luni seara, in cadrul Stirilor B1 TV, ca in acest moment, in tara noastra, exista 26 de companii care fabrica masti de protectie si alte peste 50 care. continuă pe B1

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Redeschiderea teraselor nu a fost o decizie pripita, dar trebuia sustinuta de toti factorii politici. Pandemia nu trebuie exploatata in interes electoral (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, sustine ca decizia Curtii Constitutionale privind izolarea si carantina este una eronata, in contextul in care a dus la aparitia unui vid legislativ, ceea ce a avut drept.

Germania: Ministrul Economiei prevede o redresare economica din luna octombrie

Peter Altmaier, ministrul german al Economiei, a declarat ca economia Germaniei isi va reveni incepand din octombrie dupa pandemie, citeaza Reuters. Sunt sigur ca incetinirea economiei noastre poate.

Schimbare la conducerea Kruk Romania: Sunt onorata sa pot duce mai departe compania

Incepand cu trimestrul al treilea al acestui an, KRUK Romania, firma de recuperare a creantelor, va avea un nou Director General, in persoana Cosminei Marinescu, care ocupa in prezent functia de Director de Operatiuni.

Romania - Brazilia, semifinala Mondiala care n-a avut loc niciodata prin ochii lui Rivaldo

Fostul mare international brazilian Rivaldo a vorbit despre cum ar fi aratat o semifinala intre Romania si Brazilia la Cupa Mondiala din 1994.

ştiri din Economie

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )