Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vrem un leu mai tare, rate mai mici la credite? Sa ne crestem exporturile! Dar cu cine...? (raport al Curtii de Conturi)

Hotnews Hotnews,
 Vrem un leu mai tare, rate mai mici la credite? Sa ne crestem exporturile! Dar cu cine...? (raport al Curtii de Conturi)

Una din marile dezechilibre ale economiei romanesti este cea provenind din importurile uriase, mult mai mari decat ceea ce reusim sa exportam, diferenta apasand puternic pe cursul de schimb euroleu. in 2019, Romania a incasat 69 de miliarde de euro din exporturi, dar a avut de achitat o factura de peste 82 de miliarde de euro, adica a trebuit sa scoatem din buzunar peste 13 miliarde de euro. Un control al Curtii de Conturi care a masurat modul in care Romania sprijina exporturile explica partial de ce suntem in aceasta situatie. continuă pe Hotnews

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )