Libnet.ro
UNICEF

06:15

Analiza: Fiscalitatea la inceputul anului 2020 - masuri reparatorii, dar si noutati legislative asteptate inca de companii. Marea provocare ramane colectarea taxelor

Hotnews Hotnews,
 Analiza: Fiscalitatea la inceputul anului 2020 - masuri reparatorii, dar si noutati legislative asteptate inca de companii. Marea provocare ramane colectarea taxelor

Anul 2020 va debuta, in domeniul fiscal, cu intrarea in vigoare a unor masuri reparatorii, care vizeaza in principal OUG 1142018, dar si cu asteptarea mediului de afaceri ca o serie de noutati si clarificari sa fie adoptate in ianuarie. Totusi, marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente in conditiile unei tinte de deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita maxima pentru statele membre UE, precum si a indeplinirii obiectivului bugetar pe termen mediu MTO) de consolidare a finantelor publice. continuă pe Hotnews

VREMEA la inceputul anului 2020. Meteorologii ne spun ce ne asteapta dupa sarbatori

Meteorologii de la Severe Weather Europe anunta o vreme cu temperaturi peste media normalului acestei perioade si fara ninsori insemnate, in Europa, in primele zile ale anului 2020.

VREMEA de Revelion. Temperaturi neobisnuite la inceputul anului 2020

Valorile de temperatura vor marca o crestere in cea mai mare parte a tarii.

Florile anului 2020. Ce flori se vor cauta in noul an

Albastrul clasic este culoarea anului 2020, aleasa de Institutul Pantone. Este considerata o culoare care exprima eleganta, iar nuanta clasica este una odihnitoare care aduce sentimentul de pace si inspira optimism in acelasi timp. Florile anului 2020 urmeaza aceleasi tendinte.

Cuplul de aur al anului 2020. Zodiile care vor indeplini tot ce isi propun, daca isi unesc fortele

Cuplul de aur al anului 2020 va reusi sa atinga impreuna cele mai inalte teluri pe care le au. in 2020, cea mai buna compatibilitate pentru succes va fi intre o zodie de pamant si una de foc, iar ceea ce.

Care este culoarea anului 2020, aleasa de celebrul institut Pantone

Noul an se apropie cu pasi repezi, iar tendintele in moda au fost deja alese. Institutul Pantone, autoritatea internationala in domeniul culorilor si al sistemelor de culori, a anuntat care este culoarea anului 2020.

Prioritatile anului 2020 pentru agricultura si industria alimentara

Anul 2020 este unul al provocarilor importante. Sunt multe teme pe agenda prioritatilor pentru anul 2020. Atat din punct de vedere administrativ, cat si pentru domeniul agricol si industria alimentara. Elaborarea Planului National Strategic, masuri pentru combaterea economiei subterane, infiintarea camerelor agricole sau masurile de combatere a pestei porcine africane sunt printre temele aflate pe agenda de prioritati a reprezentantilor agriculturii si industriei alimentare.

Avertizare meteo: Cod galben de vreme rea in zona Moldovei, in noaptea dintre ani si in prima zi a anului 2020

Potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, vantul va sufla cu putere incepand cu seara de 31 decembrie si se va intensifica pe 1 ianuarie 2020, cand la rafala se vor depasi 70 de kmh. Local se va forma polei.

METEO Cum va fi vremea in tara in primele saptamani ale anului 2020

Meteorologii au emis, luni, prognoza pentru perioada 30 decembrie 2019 12 ianuarie 2020 si anunta temperaturi apropiate de normalul perioadei, in majoritatea regiunilor. Totodata, se anunta cantitati reduse de precipitatii, acestea fiind posibile mai ales in a doua parte a intervalului.

Concertele anului 2020: Celine Dion, Lara Fabian, Tiesto, David Garrett sau Judas Priest!

Cele mai mari nume ale scenei muzicale inernationale vor putea fi admirate live in 2020 in marile orase. Potrivit libertatea. ro Celine Dion, Lara Fabian, Tiesto, David Garrett, Goran Bregovici The Wedding and Fu.

Adevaruri ascunse. Culorile norocoase ale anului 2020. Recomandarile numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Adevaruri ascunse, de la Antena 3, ce putem face in 2020 pentru a ne merge bine tot anul, in ce culori sa ne decoram locuinta si ce accesorii sa purtam la orice tinuta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )