Libnet.ro
UNICEF

14:46

CEC Bank afiseaza situatia taxelor si impozitelor datorate in Mobile Banking

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEC Bank afiseaza situatia taxelor si impozitelor datorate in Mobile Banking

CEC Bank, ofera din aplicatia Mobile Banking, acces direct la situatia taxelor, impozitelor si a amenzilor datorate catre autoritati, prin interogarea si integrarea cu Ghiseul. ro si permite achitarea imediata a acestora, fara comisioane, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Clientii CEC Bank pot vedea situatia taxelor si impozitelor datorate in Mobile Banking

Banca de stat CEC Bank ofera din aplicatia Mobile Banking, acces direct la situatia taxelor, impozitelor si a amenzilor datorate catre autoritati, prin interogarea si integrarea cu Ghiseul. ro si permite achitarea imediata a acestora, fara comisioane.

Cum platesti amenzi, taxe si impozite fara sa iesi din casa. Anuntul a venit de la CEC Bank

CEC Bank te lasa sa platesti acum amenzi, taxe si impozite direct din aplicatia bancara, fara sa fii nevoit sa iesi din casa. Banca a anuntat ca va avea o serie noi de optiuni pentru.

Deloitte si FintechOS - partenere in transformarea digitala a CEC Bank

Deloitte Romania si FintechOS au creat si implementat solutia tehnica a pachetului Bun Venit!, pe care CEC Bank a integrat-o cu sistemele proprii, lansand astfel, in luna martie, un proiect amplu de digitalizare a produselor si serviciilor oferite clientilor din Romania si de peste hotare, a anuntat firma de consultanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )