Libnet.ro
UNICEF

15:00

Coronavirus: Finantele vor sa amane termenul pentru plata impozitelor pe cladiri, terenuri si masini pana pe 30 iunie

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Finantele vor sa amane termenul pentru plata impozitelor pe cladiri, terenuri si masini pana pe 30 iunie

Pentru a veni in sprijinul contribuabililor, in contextul riscului de raspandire a epidemiei cu COVID-19, se proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, a impozitului pe teren, respectiv a impozitului pe mijloacele de transport, aferente acestui an de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, pe Facebook. continuă pe Hotnews

Erdogan: Granitele Turciei vor ramane deschise pentru migrantii care vor sa mearga in Europa

Negocierile privind incheierea unui nou acord privind migrantii intre Turcia si UE bat pasul pe loc. in acest conditii, Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca granitele vor ramane deschise pentru migrantii care vo.

Solutia gasita de liderii BOR. Unde se vor tine slujbele pentru evitarea imbolnavirilor

Biserica nu ignora sugestiile autoritatilor si e constienta ca numai un efort unit si sustinut poate sa produca rezultatele pe care ni le dorim ca societate. Asa cum fiecare dintre noi e dator sa respecte decizia autoritatilor, tot astfel, biserica se aliniaza la efortul acesta comun. Biserica respecta sugestiile autoritatilor si asa trebuie sa faca .

Guvernul AMANA 3 luni data-limita pentru plata impozitelor pe case si masini

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta prorogarea primului termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020. Tot pana la termenul respectiv vor beneficia de bonificatie.

Coronavirus. Prima masura pentru populatie: Se proroga termenul de plata a impozitului pe cladiri, teren si masina

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, anunta, vineri, ca va proroga primul termen de plata a impozitului pe cladiri, pe teren si pe mijloacele de transport, de la 31 martie 2020 la 30 iunie 2020, in contextul epidemiei de coronavirus. Tot pana la termenul respectiv vor beneficia de bonificatie cei care platesc integral.

Coronavirus: Profesorii vor fi platiti integral in luna martie Cadrele didactice nu sunt obligate sa vina la scoala in perioada in care cursurile sunt suspendate

Ministerul Educatiei a facut, marti, noi precizari privind inchiderea scolilor, intr-o videoconferinta cu inspectorii scolari generali. Reprezentantii ministerului le-au spus inspectorilor ca se prelungeste cu o saptamana, dupa reinceperea cursurilor, calendarul privind inscrierea in clasa pregatitoare, dupa cum Hotnews a scris aici. La fel se intampla si cu evaluarea psihosomatica, pentru care calendarul se prelungeste cu o saptamana dupa reinceperea cursurilor.

CORONAVIRUS: Bancile si BNR, masuri pentru a asigura lichiditate suficienta in sistem

BNR si bancile din Romania discuta planuri privind asigurarea continutitatii activitatii bancare in contextul epidemiei de coronavirus si gasirea unor solutii pentru a permite circulatia banilor in.

Coronavirus: Thailanda anuleaza acordarea vizei pentru Romania

Thailanda a anulat miercuri acordarea vizei la sosire pentru cetatenii din 18 state, printre care si Romania, a informat Ministerul de Interne de la Bangkok, masura fiind luata pentru a limita raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )