Libnet.ro
UNICEF

12:30

Digi critica ordonanta birurilor si plafonarilor: mai mult de o treime din cifra de afaceri a ajuns la statul roman

Adevărul Adevărul,
Digi critica ordonanta birurilor si plafonarilor: mai mult de o treime din cifra de afaceri a ajuns la statul roman

Digi Communications NV, firma mama a RCS RDS S. Digi |RCSRDS), a adus marti critici dure in ceea ce priveste Ordonanta 114 si asa-zisul motiv al impunerii suprataxei de 3% pe cifra de afaceri a companiilor din telecomunicatii, argumentand ca in 2017 mai mult de o treime din rulaj a ajuns in buzunarele statului, in contul taxelor, impozitelor si contributiilor. continuă pe Adevărul

Business report: Cum ruineaza Guvernul economia tarii si cum vor resimti romnii Ordonanta birurilor si plafonarilor; Pensiile speciale n Romnia:Pensii medii de peste 17.000 de lei; Eurostat: Romnia, n rndul statelor membre UE n care preturile productiei

Doua noi linii de transport public din Bucuresti spre localitati din Ilfov. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti Ilfov ADTPBI) a luat decizia de a. Facebook dezvolta o criptomoneda pentru transferuri banesti prin WhatsApp. Facebook dezvolta o criptomoneda care le va permite utilizatorilor sa transfere bani prin.

De-a Viata Ascunselea. Ovidiu Cuncea: Observ lumea ca mimeaza iubirea din ce in ce mai mult

Actorul Ovidiu Cuncea a spus la De-a Viata Ascunselea ca e de parere ca lumea din jur a inceput din ce in ce mai mult sa mimeze iubirea. Observ lumea ca mimeaza iubirea din ce in ce mai mult.

Ce salariu incaseaza lunar Patriarhul Daniel. Doar Iohannis castiga mai mult

Preafericitul Daniel incaseaza, de la 1 ianuarie 2019, suma de 23. 920 lei pe luna. Schimbarea este datorata cresterii salariului minim pe economie. Presedintele Romaniei ramane cel mai bine platit.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2936 seconds )