Libnet.ro
UNICEF

07:30

DIN CAUZA NEINCASARII IMPOZITELOR SI TAXELOR Primaria Oravita nu a achitat platile scadente in aprilie, pentru obligatiunile emise in 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA NEINCASARII IMPOZITELOR SI TAXELOR Primaria Oravita nu a achitat platile scadente in aprilie, pentru obligatiunile emise in 2008

Primaria orasului Oravita nu a reusit sa achite, la data de 15 aprilie 2020, dobanda aferenta cuponului XXIV si plata celei de-a XX-a rate din principal, in suma de 282. 600 de lei, pentru obligatiunile emise in 2008, se arata intr-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu toti pacientii raportati au murit efectiv din cauza pneumoniei cu COVID

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Horatiu Moldovan, a declarat ca nu toti cei raportati au murit din cauza pneumoniei cu COVID si spune ca multi dintre acestia erau in stare grava din cauza bolilor asociate.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia a murit din cauza coronavirusului

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, a murit din cauza coronavirusului. El se afla in concediu de odihna din martie, iar in luna aprilie s-a simtit rau, acuzand probleme respiratorii.

Uber va renunta la 14% dintre angajati din cauza coronavirusului

Uber a anuntat miercuri ca va renunta la 3. 700 dintre angajati, aproximativ 14% din personal, ca urmare a diminuarii numarului de deplasari, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza agentia EFE.

Numar record de copii stramutati intern din cauza conflictelor si a violentei: 19 milioane - raport

Potrivit estimarilor, 19 milioane de copii, un numar fara precedent, traiau in 2019 departe de casa, stramutati in interiorul propriei tari din cauza conflictelor si a violentei unii dintre ei de ani de zile, se arata intr-un raport UNICEF.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul si veniturile Skoda au scazut din cauza efectelor pandemiei

Profitul Skoda Auto, care face parte din grupul Volkswagen AG, a scazut cu 25% in primul trimestru din 2020, din cauza efectelor pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Romania a trecut pragul de 800 de decese din cauza coronavirusului

Nunarul de decese din cauza coronavirusului a ajuns la 803, dupa raportarea luni dimineata a alte 13 decese. Printre cazuri un barbat de 30 de ani care suferea si de obezitate.

Ronald Koeman, internat de urgenta din cauza unei probleme cardiace

Selectionerul Olandei, Ronald Koeman, a fost internat in spital, duminica, la Amsterdam, din cauza unei probleme cardiace, informeaza Reuters.

Uber va concedia 3.700 de oameni, din cauza scaderii volumului de curse

Compania americana de transport in sistem de ridesharing Uber, care opereaza si in Romania, ar urma sa concedieze 3. 700 de angajati, adica aproximativ 14% din personalul sau, conform unei informari oficiale depuse recent la autoritatile din SUA.

Grecia amana vanzarile de active din cauza pandemiei

Grecia va obtine in 2020 doar o mica parte din veniturile estimate din privatizari deoarece criza provocata de pandemia de coronavirus COVID-19) a fortat autoritatile sa amane planificatele vanzari de active pentru a evita ofertele scazute, transmite Reuters.

BMW amana contruirea fabricii din cauza pandemiei

Grupul german BMW va amana constructia fabricii de un miliard de euro din Debrecen, Ungaria, pentru a conserva numerarul, in contextul scaderii cererii, cauzata de extinderea pandemiei de coronavirus COVID-19), a anuntat miercuri directorul financiar Nicolas Peter, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )