Libnet.ro
UNICEF

10:00

Guvernul si bancile iau masuri pentru protectia populatiei, in epidemie

Adevărul Adevărul,
Guvernul si bancile iau masuri pentru protectia populatiei, in epidemie

Guvernul se pregateste sa amane plata impozitelor si ratelor bancare datorate de catre romani, in urmatoarele luni, pentru a proteja populatia de efectele economice ale pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Setul de masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza COVID-19, adoptat in cel mai scurt timp. Virgil Popescu: Nu lasam pe nimeni in urma

Guvernul Orban va adopta, in cel mai scurt timp, un set de masuri pentru sprijinrea companiilor afectate de criza provocata de noul coronavirus, a anuntat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de.

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Bisericile iau masuri speciale: Rugaciune pentru oprirea bolii si spatiu pentru igienizarea mainilor

Oamenii nu trebuie sa se inghesuie in biserici, pot merge in orice zi a saptamanii sa se roage, iar in fiecare lacas de cult va fi un loc pentru igienizarea mainilor, a anuntat Cancelaria Sfantului Sinod, duminica. Potrivit Cancelariei, in timpul slujbelor se va citi rugaciunea speciala pentru oprirea epidemiei.

Masuri luate de Banca Transilvania pentru protectia clientilor si a angajatilor, in contextul coronavirus COVID-19

Banca Transilvania anunta ca a montat sisteme cu dezinfectant la intrarea in unitatile BT si a luat si alte masuri de protectie a clientilor si a angajatilor.

Masuri pentru sprijinirea mediului de afaceri

Confederatia Patronala Concordia si Consiliul Investitorilor Straini propun Guvernului un set de peste 100 de masuri urgente care sa ajute mediul de afaceri sa depaseasca acest moment critic si sa protejeze consumatorii de efectele indirecte ale epidemiei de coronavirus.

Ministrul economiei, mesaj catre mediul de afaceri: in cel mai scurt timp se va organiza o sedinta de Guvern in care vom adopta masuri pentru sprijinirea companiilor afectate de criza coronavirusului

Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a transmis un mesaj de incredere si de responsabilitate in contextul decretarii starii de urgenta, anuntand faptul ca Executivul va pregati un set de masuri economice pentru a sprijini societatile economice afectate de criza generata de COVID-19. Ministrul Economiei i-a rugat pe toti cei care administreaza companii si societati comerciale sa fie rationali in luarea deciziilor.

Burger King ia masuri pentru stoparea raspandirii Covid-19 in Spania, acolo unde are peste 14.000 de angajati

Burger King ia masuri drastice in Spania, acolo unde are peste 14. 000 de angajati, pentru a stopa raspandirea coronaviruslui Reprezentantii lantului de fast-food anunta cavor continua sa.

ANIF ia masuri pentru evitarea raspandirii noului coronavirus

Avand in vedere declansarea starii de urgenta, Agentia Nationala de imbunatatiri Funciare a decis sa restrictioneze accesul in institutie pentru TOATE persoanele straine. in toata aceasta perioada, comunicarea intre unitatea centrala, filialele teritoriale si colaboratorii sai se va face strict prin mijloace electronice: e-mail si telefon, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Gabriela Firea, masuri pentru scenariul trei: Trebuie delimitarea accesului in Capitala

Gabriela Firea a vorbit despre masurile luate in Capitala pentru scenariul trei al epidemiei de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )