Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marea provocare din 2020: Colectarea taxelor si impozitelor

Adevărul Adevărul,
Marea provocare din 2020: Colectarea taxelor si impozitelor

Marea provocare a acestui an va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente in conditiile unei tinte de deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita maxima pentru statele membre UE, potrivit unei analize realizate de PwC. continuă pe Adevărul

PwC: Marea provocare a anului viitor, colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor

Marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente in.

Analiza: Fiscalitatea la inceputul anului 2020 - masuri reparatorii, dar si noutati legislative asteptate inca de companii. Marea provocare ramane colectarea taxelor

Anul 2020 va debuta, in domeniul fiscal, cu intrarea in vigoare a unor masuri reparatorii, care vizeaza in principal OUG 1142018, dar si cu asteptarea mediului de afaceri ca o serie de noutati si clarificari sa fie adoptate in ianuarie. Totusi, marea provocare a anului viitor va fi colectarea mai eficienta a taxelor si impozitelor existente in conditiile unei tinte de deficit bugetar de 3,6% din PIB, peste limita maxima pentru statele membre UE, precum si a indeplinirii obiectivului bugetar pe termen mediu MTO) de consolidare a finantelor publice.

Gata, METEOROLOGII au facut anuntul: Cum va fi VREMEA in primele doua saptamani din 2020

Temperaturile indicate de termometre se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada a anului, iar precipitatiile vor fi scazute la inceputul anului 2020, potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele.

Calendarul principalelor evenimente sportive din 2020

Anul 2020 va fi unul bogat in ceea ce priveste evenimentele sportive. Va avea loc editia cu numarul 32 a Jocurilor Olimpice de vara, la Tokyo, in perioada 24 iulie - 9 august. Un alt mare eveniment in 2020 va fi Campionatul European de fotbal 12 iunie - 12 iulie), la care Arena Nationala din Bucuresti va gazdui patru partide.

An decisiv pentru ordinea multilaterala a lumii: Cele mai importante summituri din 2020 si provocarile cu care se confrunta scena globala

Cum al doilea deceniu din acest mileniu este pe cale sa se incheie, cooperarea multilaterala efectiva pare sa fie intr-un moment de cumpana, scrie Council of Councils, care a prezentat principalele sase.

Cutremur in Vrancea in prima ora din 2020. Ce magnitudine a avut

Un cutremur de magnitudine 3,4 s-a produs miercuri, la aproximativ o ora dupa miezul noptii, in zona Vrancea, potrivit Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

SOC iN ROMANIA! Cine NU MAI POATE DA de permis din 2020? Se schimba RADICAL Codul Rutier

Toti viitorii soferi care urmeaza sa dea de permis trebuie sa afle noile reguli din Codul Rutier. Acesta urmeaza sa modifice extrem de drastic. Romanii care vor sa devina soferi trebuie sa indeplineasca.

Bomba METEO a inceputului de an: ADEVARUL despre cum va fi VREMEA in primele doua saptamani din 2020

Temperaturile indicate de termometre se vor situa in jurul celor specifice pentru aceasta perioada a anului, iar precipitatiile vor fi scazute la inceputul anului 2020, potrivit prognozei meteo pentru urmatoarele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )