Libnet.ro
UNICEF

07:30

Noi reguli pentru impozitul pe cladiri, propuse de Curtea de Conturi

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru impozitul pe cladiri, propuse de Curtea de Conturi

Curtea de Conturi a facut o serie de propuneri legislative in ultimul sau raport de audit, printre care si impunerea unor noi reguli pentru plata impozitelor pe cladiri si pe terenuri. continuă pe Adevărul

Parlamentul cere Comisiei Europene noi reguli pentru incarcatoarele comune pentru toate dispozitivele mobile, pana in iulie 2020

Parlamentul European cere Comisiei sa vina cu reguli mai ferme privind incarcatoarele comune, pana cel tarziu in iulie 2020, potrivit unui comunicat de presa al Legislatuivului european. intr-o.

Schimbarea regulilor pentru mosteniri la taxare, propusa de Curtea de Conturi. Vascu: Nu rezulta pe ce studiu de impact s-au bazat

Curtea de Conturi, in raportul pe 2018, a facut cateva propuneri legislative. Una dintre ele vizeaza mostenirile. Practic, cei care mostenesc o proprietate, de exemplu, dar nu au trecut-o pe numele lor, sa plateasca taxe catre bugetul local. in momentul de fata, multi evita plata acestora. Asta inseamna o modificare a Codului fiscal. Adrian Vascu, Senior Partner Veridio, sustine ca se propune, de fapt, o modificare de reguli astfel incat baza celor care platesc impozite sa creasca.

Noi reguli pentru cladiri noi si renovate. Ce temperatura ideala trebuie sa aiba

Cladirile noi, dar si cele existente care vor fi supuse unei renovari majore trebuie sa respecte, din acest an, noi standarde privind temperaturile ideale, calitatea aerului interior, nivelul de zgomot si iluminatul, pentru a asigura un climat interior sanatos si confortabil.

Noi reguli ANAF: iti vei putea debloca mai usor contul bancar, dupa ce ti-a fost pusa poprire pe el

ANAF aduce romanilor noi reguli pentru a putea debloca mai usor contul bancar. Ce trebuie sa faci, dupa ce ti-a fost pusa poprire pe el? Noi reguli ANAF: iti vei putea debloca mai usor contul bancar Regulile ANAF se schimba! Ministrul finantelor Florin Citu mentioneaza ca marti cel mai probabil, in sedinta de Guvern, va .

DOCUMENT Fonduri europene 2021-2027: 4 noi linii pentru startup-uri, la orase si sate. Se vor crea institute de inteligenta artificiala si de nanotehnologii

Antreprenorii romani vor avea la dispozitie 3 miliarde de euro, pentru a fi accesati in mod direct din fondurile de coeziune in viitoarea perioada de programare 2021-2027, printre altele urmand sa fie create si 4 linii de finantare a startup-urilor, in mediul rural si urban, conform unui document de negociere, intrat in posesia StartupCafe. ro.

Se vor construi noi inchisori pentru a evita supraaglomerarea. In Ungaria

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri un program ambitios de constructie a unor penitenciare, pentru a pune capat valului de procese costisitoare intentate de detinutii care se plang de supraaglomerare si conditii inumane, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )