Libnet.ro
UNICEF

17:15

Transportatorii, solicitari in criza de coronavirus: Amanarea platii impozitelor si taxelor. BNR sa permita plata doar a dobanzilor la credite si leasing

Adevărul Adevărul,
Transportatorii, solicitari in criza de coronavirus: Amanarea platii impozitelor si taxelor. BNR sa permita plata doar a dobanzilor la credite si leasing

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) solicita Presedintiei Romaniei, Guvernului, Parlamentului si autoritatilor nationale adoptarea de masuri fiscale si nefiscale identice luate de celelalte state din UE pentru a proteja industria de transport rutier in urma pierderilor provocate de raspandirea virusului COVID 19. continuă pe Adevărul

Consiliul Concurentei urmareste firmele, sa nu creasca nejustificat preturile, folosindu-se de criza coronavirus COVID-19

Firmele care s-ar folosi de situatia de criza coronavirus COVID-19 pentru a creste nejustificat preturile la produse si servicii risca amenzi si alte sanctiuni din partea Consiliului Concurentei, care a anuntat vineri ca urmareste atent situatia.

Coronavirus COVID-19: Patronii IMM au cerut Guvernului amanarea platii unor taxe

Intreprinderile mici si mijlocii ar putea sa beneficieze de o amanare pentru plata contributiilor datorate bugetului, a spus Florin Jianu, presedintele CNIPMMR, dupa prima reuniune a Grupului de Lucru Interinstitutional pentru evaluarea impactului economic al epidemiei de coronavirus COVID-19).

Pro Romania propune amanarea platii ratelor bancare

Pro Romania continua seria de propuneri concrete pentru combaterea efectelor epidemiei de coronavirus. Astfel, parlamentarii PRO Romania vor propune modificari legislative in sensul amanarii platii ratelor bancare, cu 90 de zile, pentru persoanele fizice.

Ce masuri vrea Guvernul sa ia pentru mediul de afaceri: amanarea platii contributiilor, imprumuturi cu dobanda zero

Florin Jianu, presedintele Consiliului National pentru intreprinderi Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), a declarat miercuri ca a discutat cu Guvernul masuri de sprijinire a mediului de afaceri, in contextul epidemiei de coronavirus, precum scheme de ajutor de stat, imprumuturi de la stat cu dobanda zero sau amanarea platilor contributiilor.

in plina criza coronavirus, managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov si-a dat demisia

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Brasov, Ramona Ionescu, si-a dat demisia, in plina criza de coronavirs, dupa ce presa locala a scris ca decizia acesteia a venit in urma unei sedinte la Consiliul Judetean.

Un antreprenor roman iti arata cum si-a pregatit afacerea pentru criza coronavirus

Cum numarul persoanelor infestate cu Coronavirus Covid19) creste pe zi ce trece, reprezentantii platformei online romanesti Termene. ro explica ce masuri au luat pentru un mediu sigur de lucru pentru angajatii lor, dar si pentru a putea oferi in continuare servicii catre clientii si partenerii firmei.

PSD se foloseste de criza coronavirus pentru a-i ataca pe Iohannis si liberali: Am avut dreptate! Presedintele si PNL au aruncat Romania intr-o criza

In contextul raspandirii virusului COVID-19 in Romania, PSD au lansat miercuri un atac la adresa PNL si a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta din urma a declarat aseara, in urma unei videoconferinte cu liderii europeni, ca sanatatea si siguranta cetatenilor reprezinta prioritatea zero. Social-democratii subliniaza ca presedintele si liberaluu au gresit enorm cand au aruncat Romania intr-o criza politica prelungita.

Florin Roman: Citu, un gest de mare responsabilitate Orban are puterea sa gestioneze criza coronavirus. Comandantul nu paraseste linia frontului

Decizia premierului desemnat Florin Catu de a se retrage cu putin timp inainte de votul de investitura din Parlament este un gest de mare responsabilitate, sustine liderul deputatilor PNL, Florin Roman. El spune ca a fost decizia PNL, pe principiul ca nu se schimba comandantul in timpul razboiului, iar Ludovic Orban este cel care are experienta sa gestioneze aceasta situatie de criza provocata de coronavirus.

Un antreprenor roman iti arata cum si-a pregatit afacerea pentru criza coronavirus

Cum numarul persoanelor infestate cu Coronavirus Covid19) creste pe zi ce trece, reprezentantii platformei online romanesti Termene. ro explica ce masuri au luat pentru a un mediu sigur de lucru pentru angajatii lor, dar si pentru a putea oferi in continuare servicii catre clientii si partenerii firmei.

Iohannis: Speram ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca spera ca in cateva saptamani sa se termine criza coronavirusului si a anuntat ca discuta cu guvernul si mediul privat un set de masuri fezabile pentru mediul de afaceri.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )