Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cele mai importante 5 mesaje transmise marti Guvernului de catre Isarescu

Hotnews Hotnews,
 Cele mai importante 5 mesaje transmise marti Guvernului de catre Isarescu

In limbajul lor semi-cifrat si extrem de diplomatic, bancherii centrali rareori isi permit sa spuna ceea ce gandesc. Celebru e fostul sef al FED, Allan Greenspan, care nu o data a spus: Daca vi se pare ca ma exprim clar, probabil ca ati inteles gresit ceea ce am spus. in aceeasi linie a transparentei comunicarii stau si minutele sedintelor CA al BNR. Cea mai recenta a fost publicata marti, iar ea include 5 avertismente care ar face orice Guvern sa se intalneasca urgent pentru a le dezbate. Guvernul nostru are insa alte prioritati. continuă pe Hotnews

Cele mai multe crime sunt comise n weekend, noaptea, iar cele mai afectate victime sunt n zodia leu. Profilul ucigasului romn dintr-o analiza oficiala a Ministerului Public

Cele mai multe crime au loc in Romania in weekend, noaptea, pe strada, in mediul rural, marea majoritate a ucigasilor fiind barbati, fara ocupatie si cu un nivel redus de ocupatie, care-si motiveaza faptele comise din ura si razbunare, releva datele unei analize publicate recent de Ministerul Public, pentru perioada 2011-2015. Potrivit acesteia, victimele sunt in majoritate tot barbati, cele mai multe in zodia Leu.

Cele mai mari greseli pe care le fac multe femei de peste 30 de ani

Pentru multe femei, trecerea pragului de 30 de ani inseamna adevarata intrare in viata de adult. Aceasta este varsta la care cele mai multe dintre ele au o cariera implinita, sunt independente financiar, isi.

Cele mai rele zodii. Nativii care nu ezita sa produca suferinta celor din jur

Par a nu se teme de consecintele actiunilor lor si trec la fapte fara sa se gandeasca la durerea pe care o pot provoca. Cele mai intalnite campuri de lupta sunt la serviciu, atunci cand vor sa avanseze in cariera, sau daca cineva ii tradeaza.

FOTO Care sunt cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din Oradea si ce surpriza le-a pregatit Primaria

Primaria Oradei a desemnat cele mai frumoase zece asociatii de proprietari din municipiu. Pentru spiritul civic si implicarea de care au dat dovada locatarii, acestia au fost recompensati cu diplome si unelte gospodaresti.

Premiile Academiei de Film Europene - Nu ma atinge-ma al Adinei Pintilie, nominalizat. Cold War, cele mai multe selectii

Lungmetrajul de debut al Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala de anul acesta, a fost nominalizat la categoria European Discovery a premiilor Academiei de Film Europene European Film Awards, EFA), unde Cold War, Border si Dogman au primit cele mai multe selectii.

Mituta, dupa demisia lui Negrescu: Presedintia Consiliului UE este compromisa chiar inainte de a incepe. Ne asteapta cele mai umilitoare sase luni

Alin Mituta, unul dintre co-fondatorii partidului Miscarea Romania impreuna, a comentat, intr-o postare pe Facebook, demisia ministrului pentru Afaceri Europene, Bogdan Negrescu. Acesta a anuntat ca depunerea mandatului lui Negrescu vine cu doar 50 de zile inainte de preluarea presedintiei Consiliului UE, urmand ca Romania sa cunoasca cele mai umilitoare sase luni de la aderare. Mituta a mai spus si ca presedintia e deja compromisa.

Hollywood Reporter: Romania ofera cele mai generoase stimulente din Europa destinate filmului

Romania a anuntat cele mai generoase fonduri din Europa destinate filmului, Guvernul de la Bucuresti aproband un plan de refinantare care ar reprezenta pana la 45% din bugetele acordate filmului pe plan.

Teodorovici: Peste 4.000 de posturi din administratie vor disparea. Cele mai multe vor fi de la ANAF

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici a anuntat sambata ca peste 4. 000 de posturi din administratie vor disparea, implicit functii de conducere, iar MFP este cel care da primul acest exemplu, intrucat cele mai multe posturi vor.

Cum gasesti cele mai ieftine zboruri: sfaturi pentru a cumpara bilete de avion la jumatate de pret

Un site specializat in compararea celor mai bune oferte pentru bilete de avion, hoteluri si inchirieri auto la nivel global a publicat cel de-al cincilea Studiu Anual de Zboruri pentru a le recomanda calatorilor cele mai bune momente pentru a rezerva zboruri si a calatori in destinatiile lor preferate.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Mancarea

Cica moldovenii mananca cel mai sanatos. Adica fara E-uri: - carni - fasoli - ligumi - fructi - si altili.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )