Libnet.ro
UNICEF

10:00

CLASAMENT Care sunt cele mai bune vinuri romanesti

Adevărul Adevărul,
CLASAMENT Care sunt cele mai bune vinuri romanesti

Vinuri rosii, albe, rose si dulci, realizate din soiuri internationale, dar si autohtone se regasesc in topul celor mai bune vinuri romanesti, realizat de GaultMillau in cadrul unui ghid dedicat vinurilor romanesti. Acesta include 152 de vinuri de la 63 de crame. continuă pe Adevărul

GERUL loveste Romania: Dupa VISCOL vin temperaturile EXTREME. Care sunt cele mai AFECTATE zone(VIDEO)

Dupa viscolul puternic din ultimele 24 de ore, se instaleaza gerul. Meteorologii atentioneaza ca temperaturile vor continua sa scada pana la sfarsitul saptamanii. Valorile inregistrate vor ajunge chiar si.

Cele mai bune bancuri cu Chuck Norris: De ce sunt hoti in Romania? Pentru ca Chuck Norris...

Erou al filmelor de actiune din anii 1980, Chuck Norris, intrat rapid in cultura romaneasca, fiind recunoscut pentru calitatea superioara a tehnicilor de lupta pe care le detine, ceea ce a dus la aparitia.

Amazon.com, FT.com si retaileri locali - cele mai bune carti din 2018

Amazon. com, specialistii consultati de Financial Time dar si doua dintre principalele magazine de carte din Romania, elefant. ro si libris. ro sunt surse de incredere atunci cand vine vorba de lecturi de calitate. ro a consultat sursele.

Cele mai bune telefoane care costa maxim 2.000 de lei: cum arata competitia Samsung si Apple in piata telefoanelor ieftine

Dupa un Black Friday in care varfurile de gama Apple si Samsung au tinut capetele de afis, preturile smartphone-urilor revin la normal, iar telefoanele mai ieftine de 2. 000 de lei 500 dolari) capteaza din nou atentia utilizatorilor care cauta.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevii

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! .

Romanii, tot mai mult sclavi la banci. Care sunt cele mai populare credite

Cresterea dobanzilor nu pare sa fi marcat foarte mult apetitul romanilor pentru credite. Astfel, romanii au ajuns sa datorezepeste 132 de miliarde de lei bancilor, un record al ultimilor zece ani. Pentru ce se imprumuta romanii la banca. Cel mai mult a crescut creditul de consum, luat rapid, chiar intr-o singura zi, pentru mici reparatii [] .

Cati bani au facut cele mai mari companii de pe bursa in trimestrul al treilea

Cele mai importante companii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au reusit sa beneficieze de cresterea economiei romanesti, inregistrand, per ansamblu, rezultate operationale mai bune in trimestrul al treilea T3) dar si la nivelul ultimelor 9 luni.

100 de produse romanesti, lansate in anul Centenarului de unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc.

FOTO Cele mai nesimtite parcari vazute pe strazile din Romania

Romanii lasa masina unde le vine la indemana, dar sunt taxati pe grupurile de Facebook care posteaza fotografii cu cele mai nesimtite parcari.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La mare

Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba, tu esti prost? -Da ma, eu sunt! .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )