Libnet.ro
UNICEF

15:15

inca o taxa pentru energie electrica verde in facturi. Cum am putea ajunge sa platim 20 de ani pentru un nou esec

Adevărul Adevărul,
inca o taxa pentru energie electrica verde in facturi. Cum am putea ajunge sa platim 20 de ani pentru un nou esec

Facturile de energie electrica ar putea include o noua taxa, incepand din 2020, pe care Guvernul vrea sa o foloseasca pentru a subventiona energia verde si pe cea nucleara. La nivelul unei gospodarii, impactul ar ajunge la 2 euro pe luna. Desi in teorie pare o idee de viitor, specialistii spun ca, pentru ca traim in Romania, va fi implementata prost, existand deja un exemplu in acest sens. continuă pe Adevărul

Facturile de energie electrica, impovarate cu o noua taxa: cel putin 400 milioane de euro anual

Guvernul vrea sa introduca o noua subventie in factura de energie electrica, ce va fi suportata de toti consumatorii finali din Romania, pentru a sustine producatorii de energie regenerabila si nucleara.

Frnizorii de energie electrica din Moldova solicita majorarea tarifelor pentru consumatori

Gas Natural Fenosa Furnizare Energie Electrica si Furnizare Energie Electrica Nord solicita Agentiei Nationale pentru Reglementare in Energetica majorarea tarifelor la energia electrica pentru consumatori.

Razie a politiei locale in Centrul Vechi: Un club functiona fara autorizatie si cu energie electrica de la un generator parcat in strada

Politistii locali din Bucuresti au dat, sambata noapte, amenzi de aproximativ 100. 000 de lei in cursul unei actiuni de control in Centrul Istoric al Capitalei, descoperind si ca unul dintre cluburi nu avea nici autorizatie de functionare si nici energie electrica, motiv pentru care folosea un generator.

Moldova va procura de la 1 aprilie energie electrica mai scumpa

Pretul mediu ponderat de procurare a energiei electrice incepand cu 1 aprilie va fi de 54,2 $/MWh, o crestere de 2% fata de pretul actual. Volumul de energie necesar intreprinderii de distributie va fi asigurat de Energocom, in proportie de 85% de la Centrala Electrica Moldoveneasca Centrala de la Cuciurgan) la pretul de 52,4 $/MWh si in proportie de 15% de la DTEK Pavlogradugoli din Ucraina la pretul de 64,4 $/MWh, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )