Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce profit a facut Banca Transilvania in 2018

Antena3 Antena3,
Ce profit a facut Banca Transilvania in 2018

Grupul Banca Transilvania a raportat un profit net consolidat de 1,257 miliarde de lei, din care cel al bancii s-a ridicat la 1,219 miliarde de lei, rezultat care include si cheltuielile semnificative de integrare. continuă pe Antena3

IN COMPARATIE CU 2017 Banca Transilvania - profit usor in crestere, anul trecut

Dividend cu randament brut de 8,7% * Diminuarea profitului disponibil pentru capitalizare va incetini dezvoltarea sistemui bancar din tara noastra si va afecta cresterea economica, atrag atentia oficialii Bancii Transilvania Banca Transilvania TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets, a raportat un profit net la nivel de grup de 1,257 miliarde de lei, in 2018, cu 1,18% peste cel obtinut in anul anterior, in timp ce la nivel de banca rezultatul net al institutiei de credit din Cluj a fost de 1,219 miliarde de lei, mai mare cu 2,82% fata de cel din 2017, se arata in raportul emitentului publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 1,219 miliarde de lei in 2018, cu 2,78% mai mult fata de anul anterior

Banca Transilvania a inregistrat un profit net consolidat de 1,219 miliarde de lei in 2018, cu 2,78% mai mare decat in anul precedent, cand acesta s-a ridicat la 1,186 miliarde de lei, conform unui raportului financiar preliminar.

Banca Transilvania, profit de 1,2 miliarde lei, in 2018

Profitul net consolidat al Grupului Banca Transilvania BT) a fost de 1,257 de miliarde de lei, anul trecut, o crestere de 1,18% fata de anul anterior, potrivit rezultatelor financiare preliminare afisate miercuri.

Cu profit in stagnare si fara actiuni gratuite, Banca Transilvania a dezamagit investitorii pe bursa

Actiunile Banca Transilvania TLV) au cazut miercuri cu 3,7% pe Bursa de Valori Bucuresti, investitorii fiind dezamagiti dupa ce, la nivel de grup, banca a anuntat o crestere de doar 1,2% a profitului in 2018, iar in anuntul oficial nu a fost facuta.

Omer Tetik, Banca Transilvania: Profitul a devenit un cuvant urat in Romania

Inregistrarea unui profit de catre o companie pare sa fi devenit o notiune negativa in Romania, considera Omer Tetik, CEO Banca Transilvania. Afirmatia sefului BT vine in contextul in care mediul de business a criticat vehement noile taxe introduse de.

Banca Transilvania a asigurat aproape jumatate din rulaj

BET-FI, singurul indice in crestere Opt din cei noua indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat in teritoriul pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, in contextul in care valoarea tranzactiilor a fost de doar 20,82 milioane de lei, sub valoare medie zilnica consemnata in acest an, de 49,67 milioane de lei, iar circa 43% din lichiditatea inregistrata vineri a fost data de transferurile cu titluri Banca Transilvania TLV).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )