Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electrica, deranjata ca a fost inclusa in lista neagra a Consiliului Concurentei in legatura cu licitatia pentru contoarele electrice destinate populatiei

Adevărul Adevărul,
Electrica, deranjata ca a fost inclusa in lista neagra a Consiliului Concurentei in legatura cu licitatia pentru contoarele electrice destinate populatiei

Electrica va solicita Consiliului Concurentei eliminarea sa de pe lista neagra intocmita de autoritate pe motiv ca includerea ei pe aceasta lista incalca drepturile si aduce atingere imaginii companiei, intrucat este asociata cu ideea de vinovatie dovedita definitiv, fapt lipsit de fundament legal. continuă pe Adevărul

Electrica cere sa fie eliminata de pe lista neagra a firmelor care au trucat licitatii publice

Compania Electrica este deranjata de faptul ca a fost inclusa pe lista neagra intocmita de Consiliului Concurentei, cu firme implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice. Electrica se afla pe aceasta lista alaturi de alte 34 de firme. Reprezentantii companiei spun ca vor lua legatura cu reprezentantii Consiliului Concurentei pentru a solicita eliminarea companiei de pe lista intocmita de catre autoritate.

Actorul Allan Rich a murit la 94 de ani. De ce era pe lista neagra de la Hollywood

Actorul Allan Rich, cunoscut pentru roluri din filme ca Serpico si Amistad, a murit la 94 de ani. A fost pe lista neagra de la Hollywood. Allan Rich a murit la 94 de ani. Actorul a fost pe lista neagra de la Hollywood Allan Rich era internat la Lilian Booth Actors Home din Englewood New .

Consiliul Concurentei a publicat lista neagra a firmelor care au trucat licitatiile publice in ultimii trei ani

Consiliul Concurentei a publicat pe pagina sa de internet, pentru prima data, lista neagra a firmelor care au fost implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice, printre numele cele mai cunoscute fiind Siveco, Energobit, Electrica sau Electromagnetica, anunta Agerpres.

Consiliul Concurentei a publicat lista neagra a firmelor care au trucat licitatiile publice in ultimii ani

ACTUALIZARE Consiliul Concurentei a publicat pe pagina sa de internet, pentru prima data, lista neagra a firmelor care au fost implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice, printre numele cele mai cunoscute fiind Siveco, Energobit, Electrica sau Electromagnetica, anunta Agerpres.

Lista neagra a companiilor care au trucat licitatii. Cele mai multe privesc autostrazile

Consiliul Concurentei a publicat pe pagina sa de internet, pentru prima data, lista neagra a firmelor care au fost implicate in investigatii privind trucarea unor licitatii publice, printre numele cele mai cunoscute fiind Siveco, Energobit, Electrica sau Electromagnetica.

in atentia autoritatilor care fac achizitii publice: Lista neagra a firmelor sanctionate pentru trucarea de licitatii si ce au facut acestea pentru a se reabilita

O lista neagra cu peste 30 de firme sanctionate pentru participarea la o intelegere de tip cartel, vizand trucarea de licitatii, si masurile de redresare luate de acestea in ultimii 3 ani va fi publicata si actualizata constant, incepand de miercuri, pe site-ul Consiliului Concurentei. Masura este menita sa ajute atat autoritatile care fac achizitii publice, cat si firmele in cauza, care s-ar putea reabilita, daca aplica la politica de clementa sisau recunoastere a faptei anticoncurentiale sau demonstreaza ca au implementat un program de conformare la legislatia concurentei. Vezi in articol ce firme sunt in lista neagra, ce ilegalitati ar fi facut si masurile de remediere luate.

Consiliul Concurentei va publica o lista neagra a companiilor care au fost sanctionate pentru trucarea de licitatii

Consiliul Concurentei va publica in perioada imediat urmatoare o lista neagra a operatorilor economici care au fost implicati in investigatii legate de trucarea unor licitatii, pentru a veni in sprijinul autoritatilor care fac evaluarea, potrivit unui comunicat al institutiei de concurenta, conform Agerpres.

Business report: Lucrezi online? Esti invitat in Caraibe. Numarul casatoriilor s-a injumatatit. Istoria preturilor locuintelor din Bucuresti. Lista neagra a companiilor care invart licitatii. Opinia unui platitor de taxe

Romanii care nu au fost asigurati in sistemul de pensii ar putea contribui * Angajatii care lucreaza online sunt invitati sa se mute 1 an pe insula Anguilla din Caraibe * Numarul casatoriilor s-a injumatatit in S1 2020 * Istoria preturilor apartamentelor din Bucuresti * Noua strategie energetica * Romania va avea cea mai rapida recuperare a vanzarilor auto din Europa Centrala * Consiliul Concurentei va publica o lista neagra a companiilor care au fost sanctionate pentru trucarea de licitatii * Cat sustin bancile agricultura * Posta Romana a scapat de datoriile istorice, dar si de dobanzi si penalitati * Romanii care ajung in Belgia, obligati sa intre in autoizolare si sa faca un test COVID-19 * Opinia unui platitor de taxe privind pensiile speciale si alte avantaje pe care le primesc unele categorii de angajati.

Romania a intrat pe lista neagra! Ce tara din Europa ne-a interzis zborurile cu avionul catre orasele ei superbe

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze turismul din intreaga lume, insa batranul continent pare sa fie intr-o situatie fara precedent. O tara din Europa ne-a interzis zborurile cu avionul catre orasele ei superbe. Romania este pe lista neagra. Romania a primit interdictie de zbor deasupra Poloniei Situatia turismului european a ajuns intr-un punct critic, din .

Consiliul Concurentei va prezenta lista neagra a companiilor implicate in licitatii trucate

Consiliul Concurentei va prezenta o lista cu operatorii economici implicati in investigatii legate de trucarea unor licitatii, pentru a veni in sprijinul autoritatilor care fac evaluarea. Institutia si.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )