Libnet.ro
UNICEF

08:00

FTSE RUSSELL: Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente, in septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FTSE RUSSELL: Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente, in septembrie

Agentia de rating FTSE Russell confirma reclasificarea tarii noastre ca piata emergenta in luna septembrie a acestui an, iar pentru a fi inclusa si in indici, este esential ca Banca Transilvania TLV) si Nuclearelectrica SNN) sa indeplineasca in continuare criteriile de lichiditate, in urmatoarele trei luni, se arata in comunicatul de astazi a Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

FTSE confirma ca Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente

FTSE Russell confirma ca Romania este pe cale sa fie inclusa in indicii FTSE de piete emergente in cadrul revizuirii din septembrie 2020. Verificarea eligibilitatii pentru includerea in indici se va realiza in cadrul revizuirii anuale FTSE Global All.

Doua mari companii romanesti, pe cale sa fie incluse in indicii de Piete Emergente ai FTSE Russell

FTSE Russell confirma reclasificarea Romaniei ca si piata emergenta si pentru a fi incluse si in indici este esentiala lichiditatea Bancii Transilvania si a Nuclearelectrica in urmatoarele 3 luni.

Rafila: Cum s-a transmis virusul in Romania. Este utila sau nu masca si ce fel de model trebuie sa purtam

Alexandru Rafila a facut noi declaratii despre cum s-a transmis virusul la noi. Ce spune cunoscutul medic despre utiliatatea mastii de protectie? Este sau nu folositoare si pentru cine? Rafila: Cum s-a transmis COVID-19 in Romania? Alexandru Rafila a raspuns intrebarilor romanilor. Aflat in transmisiune directa la Digi 24, cunoscutul medic a sustinut ca temutul .

FTSE Russell confirma ca Romania va fi inclusa in indicii FTSE de Piete Emergente

FTSE confirma reclasificarea Romaniei ca si piata emergenta si pentru a fi inclusa si in indici este esentiala lichiditatea Bancii Transilvania si a Nuclearelectrica in urmatoarele 3 luni, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )