Libnet.ro
UNICEF

14:15

Modificari la emiterea Certificatelor de Situatie de Urgenta: Luna aprilie a fost inclusa ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor

Hotnews Hotnews,
 Modificari la emiterea Certificatelor de Situatie de Urgenta: Luna aprilie a fost inclusa ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor

Guvernul a aprobat joi, la propunerea Ministerului Economiei, modificarea si completarea reglementarilor privind eliberarea Certificatelor de Situatie de Urgenta prin includerea lunii aprilie ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor sau incasarilor operatorilor economici. continuă pe Hotnews

Guvernul anunta modificari la emiterea Certificatelor de Situatie de Urgenta

Executivul, a adoptat, la propunerea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, modificarea si completarea reglementarilor privind eliberarea Certificatelor de Situatie de Urgenta prin includerea lunii aprilie ca baza de raportare pentru diminuarea veniturilor sau incasarilor operatorilor economici.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Citu, optimist: Cifrele pe luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, incasarile sunt mai mari decat in 2019, dar deficitul este dublu, datorita cheltuielilor, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Firmele vor putea solicita Certificate de Situatie de Urgenta si pentru aprilie

Ministerul Economiei lucreaza la o Ordonanta de Urgenta prin care va acorda posibilitatea de solicitare a Certificatelor de Situatie de Urgenta si firmelor carora li s-au diminuat incasarile in aprilie.

APRILIE FINANCIAR Luna aprilie in cifre

1 aprilie - Cursul francului elvetian atinge cel mai redus nivel al lunii fata de moneda noastra: 4,5646 lei, conform BNR. - Euro - la cel mai redus curs al lunii fata de leu: 4,8246 RON, potrivit BNR.

Hyundai Auto Romania - livrari record de autovehicule electrice in luna aprilie

Numarul livrarilor de autovehicule electrice Hyundai aferent lunii aprilie a depasit cu 36% volumul inregistrat pentru intregul an 2019.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )